Som ansatt i en MeridaStoreVIP bedrift med bedriftsavtale på meridastore.no har du tilgang på særdeles fordelaktige betingelser på sykkel, elsykkel, sykkelutstyr og fitness produkter. 

Hva innebærer tilbudet?

15% rabatt på kjøp eller forhåndsbestilling av 2017 sykler. Bruk kampanjekoden: (DIN BEDRIFTS NAVN)2017
2016 sykkelmodeller og fitnessprodukter har nedsatt pris og kan derfor ikke rabatteres ytterligere.

For spørsmål til avtalen, eller hjelp til bestilling bruk vår chat tjeneste.

Eller kontakt vår bedrifts koordinator Reidar Hellehaugen på e-post: reidar@stians-sport.no Telefon 8-16: 22 51 55 22

For VIP samarbeidsbedrifter i Oslo området er det Bike Fixx som monterer og utleverer sykler bestilt på Merida Store. Bike Fixx holder til i Meridabygget i Philip Pedersensvei 22, på Lysaker.

Bike Fixx leverer sykkel personlig til deg på arbeidsplassen innenfor Oslo Akershus. Sykkel fiks ferdig montert og levert på arbeidsplassen.

Sykkel kan eventuelt hentes på Meridabygget i Philip Pedersensvei 22, på Lysaker. Ta kontakt med Reidar Hellehaugen på e-post:
reidar@stians-sport.no Telefon 8-16: 22 51 55 22

Bike Fixx drives av Kjetil Lindblad. Tidligere eier Raske Sykler i Oslo. En av Norges mest prestisjefylte sykkelbutikker opp gjennom tidene. Kjetil Lindblad har sykkel- og mekanikererfaring på profesjonelt nivå. Bike Fixx har serviceavtale på sykkel med flere store firmaer i Oslo området. Du blir kontaktet på forhånd for å avtale leveringstidspunkt. 

I Kassa-bildet velger du butikken (Bike Fixx) hvor du ønsker å hente din sykkel. Dette skjer innen du betaler for sykkelen. Sykkelen vil så bli sendt butikken (Bike Fixx) og monteres klar for bruk, akkurat som ved et normalt sykkelkjøp i butikk. I løpet av en uke vil du få beskjed fra butikken (Bike Fixx), at sykkelen er klar til utlevering.
Har du bestilt ekstrautstyr i Merida Store, som skjermer, pedaler o.l. kan du få dette montert på sykkelen. Dette nevner du i kommentarfeltet under oppsummeringen av ordren, like før du bekrefter bestillingen.

Deler og utstyr (hjelm, sko o.l.) som bestilles på samme ordre som en sykkel, vil bli sendt og levert ut sammen med sykkelen fra den valgte butikken.
Deler og utstyr bestilt uten sykkel vil sendes direkte til nærmeste postutlevering i butikk/postkontor for kr. 99,- (Deler og utstyrsbestillinger over kr. 1 000,- sendes fraktfritt!) Fitness produkter sendes ""hjem på dør"" for kun kr. 350,-

Ved behov for service på sykkel kjøpt i Merida Store tar du sykkelen med til butikken hvor sykkelen ble utlevert.

De fleste butikker etterjusterer gir og bremser kostfritt innenfor rimelig tid.

I tillegg til jevnlig vedlikehold med vask, og olje av kjede, anbefaler vi å ta minimum en årlig service på sykler.
I de fleste tilfeller er dette en god forsikring for at sykkelen gir mest mulig glede over lengst mulig tid. Dette har de fleste sykkelbutikker et godt opplegg, og gode priser på.

Skulle det være feil eller mangler med din Merida sykkel, utlevert via Bike Fixx, tar du kontakt med Reidar Hellehaugen på epost eller telefon: 

reidar@stians-sport.no Telefon 8-16: 22 51 55 22

Merida sine 2017 modeller, og det store sortimentet av sykkeldeler og utstyr er utstilt på meridastore.no sitt showrom på Lysaker.

Her har du mulighet til å se nærmere på det store 2017 utvalget i meridastore.no.
Sykler med eller uten utstyr bestilles på meridastore.no og leveres fiks-ferdig montert fra ditt valgte utleveringssted.
På Showrommet har vi faglig ekspertise og er naturligvis også behjelpelig med bestillinger som gjøres umiddelbart.

Vi holder åpent Juni: tirsdag-onsdag-torsdag mellom kl. 10 og kl. 17.
Og åpner igjen i August i samme tidsrom.

Adresse til Meridabygget er Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

INSPIRASJON

HVA ER EN ELSYKKEL?
LES VÅR GUIDE
RAMMESTØRRELSE
HVORDAN VELGE RIKTIG RAMMESTØRRELSE
SE HISTORIEN OM MERIDA
EN AV VERDENS LEDENDE SYKKELPRODUSENTER
FINN DIN STØRRELSE
LES MER OM VALG AV RAMMESTØRRELSE

SYKLER

TIL SYKLISTEN

HJELMER
SKO
BUKSER
TRØYER

TIL SYKKELEN

SYKKELVOGNER
PEDALER
DEKK
VERKTØY

OM MERIDA

I 1987 var Stians Sport AS den første Merida distributøren- 25 år senere distribueres Merida i over 70 land. Av disse over 70 landene, er Stians Sport AS i Norge den største distributøren av Merida sykler, med nesten 100 000 solgte sykler i 2015. i følge Synnovate/MMI står Merida i 2014 som det tredje mest kjente sykkelmerket i Norge med en merkevarekjennskap på over 60.

Merida som merkevare blir til
Historien om Merida er også historien om gründerhistorien om familien Steen-Olsen som dro på jakt etter sykler å importere til Norge i 1986. Valget falt på den Taiwanesiske sykkelfabrikken Merida, som på daværende tidspunkt en ren OEM fabrikk for mange av de største internasjonale sykkelmerkene.

LES MER OM MERIDA