ER TRENINGSSAMLING PÅ TVERS AV KLUBBENE BRA?

I dag har vi hatt samling med 27 barn/ ungdom fra 8 ulike sykkelklubber her i distriktet. Fantastisk setting og glimrende innsats. Med fokus på spurttrening, eksplosivitet og startferdigheter, så ble det mange spennende arbeidsoppgaver for både liten og stor.

En givende dag for meg å få bidra med ekspertise for ungdommen og ledere i en treningssetting på tvers av klubbene her i Rogaland. Jeg minnes da jeg started opp i 1995 at terrengsykling ble lite prioritert i klubbene og det var var lite forståelse for å trene med og jobbe sammen med likesinnede fra andre klubber.

I dag hadde vi en spennende økt hvor samtlige ble utfordret og fikk kjørt seg bra selv om aldersforskjellen var stor. Det ble en sosial økt hvor de minste fikk brynet seg like mye som de eldste med fokus på kraft i pedalen ut fra start, riktig gir, bruk av overkropp, armer og vekt...og masse adrenalin.

Skal vi skape prestasjonsmiljøer, idrettsglede og nye, store sykkelprestasjoner, så må vi jobbe sammen, dele ekspertise og gjøre hverandre gode.

I dag har vi kjørt en teknisk god økt i Vagleskogen hvor jeg opplevde mye sykkelglede, iherdig innsats og mye moro. Jeg vet at våre terrenggrupper her i Rogaland, representert i dag med Hafrsfjord SK, Vigrestad SK, Dalane SK, Sandnes SK, Sola CK, Bogafjell SK, Bokn SK, Stavanger SK, har mye å glede seg til. En blir aldri god alene i en tøff idrett. Det jeg opplevde i dag lover bra for fremtiden i en spennende idrett som fenger både liten og stor, ung og gammel.

Masse lykke til alle sammen. Dere imponerte meg i dag :-)

Sykkelhilsen fra Gunn-Rita