MIN NYE BLOGG

Heisann alle sammen :)

Da er jeg endelig klar til å begynne med "blogging" og det blir her på nettsiden til Merida Norge. Jeg har som mål å blogge minst en gang i uken og da med tema om diverse i det daglige for aktive folk som liker å holde seg i form uansett aktivitet. Kom gjerne med ønsker om tema som jeg bør ta opp og ytre min mening om eller tema hvor jeg deler av min erfaring og ekspertise. Nå i min første "entre" vil jeg gjerne fortelle om en spennende langhelg som Kenneth og jeg går i møte nå. Vi har invitert landslagsgruppen til treningshelg sammen med oss her på "Solkysten" og det gleder vi oss stort til.

Treningsfellesskap er gull verdt også for Kenneth og meg, men vi kan få dele vår kunnskap og motivere den unge gererasjon som skal ta over etter oss når vi nå snart legger opp på topp nivå....ja vi har da minst 2 seasongen igjen, men det går mot slutten og vi er på overtid. Så med andre ord så er det fint å få mulighet til å dele og glede og ta del i et felleskap hvor sykling står i fokus og det liker vi.

Samlingen starter i morgen med ankomst Stavanger Sola for de tilreisende. Så er hele gjengen og flere med, blitt innvitert til Stavanger Idrettsklinikk, som Kenneth og jeg har jobbet tett med i mange år, hvor vi skal dele erfaring og kunnskap om restitusjon og forebygging i hverdagen, samt et innlegg av oss to hvor "Målrettet arbeid over tid" står i fokus. Hva er viktig i hverdagen med tanke på prioritering og valg som tas fra morgen og kveld for å få maksimalt ut av hver treningsdag! Kvalitet og kvantitet, intervaller og antall timer, har stort fokus for sykkelsporten, men hva med kontinuitet i treningsarbeidet?!! Med andre ord så får vi en pang start på samlingen og jeg blogger mer om innholdet på treningen vi skal gjennom søndag kveld (om jeg fortsatt er oppegående :-)). Ønsker dere alle gode og innholdsrike treningsdager. Sykkelhilsen fra Gunn-Rita

Gunn-Rita har vært profesjonell terrengsyklist siden høsten 1995. Hun er en av norges mestvinnende idrettsutøvere uansett idrettsgren.  Gjennom sin 20 års lange karriere har Gunn-Rita Dahle Flesjå blitt kronet til tidenes mestvinnende terrengsyklist. Hun har vunnet hele 28. internasjonale mesterskapsmedaljer for Norge.