Da er vi i gang med Norseman!

(bilde: To glade gutter. Support Torbjørn Grønningen kjører "trillebår" med Even Chiodera under Norseman 2015. Even hadde 10.ende bestetid, og nr.11 i mål)

Team Merida har med flere deltakere under årets versjon av Norseman.

Start.nr. Navn
6 Kjell Magnus Antonsen
43 Kari Merete Aursland
157 Rune Nystrøm

Kjell Magnus

har i flere år plassert seg om topp 10 under konkurransen. I år er Kjell Magnus i bedre for enn noen sinne, men har slitt litt med skader den siste tiden. Med god behandling og oppfølging fra Finn-Tore ved Muskelklinikken, stiller Kjell Magnus til start! Her har vi også laget en profil av vår glade deltaker.

Skjermbilde 2017-08-03 kl. 18.12.24

 

Kari Merete

har siden i fjor høst trent målrettet for dette arrangementet. Hun er et godt menneske og veldig positiv innstilling. Kari Merete tar utfordringen på strak arm, og gleder seg til å starte. Se hennes offentlige gruppe på Facebook.

19466453_10155256768811183_1066338317246713410_o

Rune Nystrøm

er en multiatlet og en skikkelig eventyrer. Rune har deltatt på de fleste ekstreme triatlonkonkurransene som finnes. Celtman, Swissman, Axtri, Trollveggen Tri og listen er mye lengre enn dette! Nå er Rune klar for Norseman!

Skjermbilde 2017-08-03 kl. 18.27.12

Live GPS-tacking og oppdateringer fra arrangøren kommer her:
http://live.nxtri.com/

Startlisten over alle deltakere finner du HER:

LES OGSÅ

Rittrapport Trondheim-Oslo, Even var med

I det vi runder Hvamkrysset og begynner stigningen opp fra Olavgaard, har jeg gode bein og benytter sjansen. Gruppa på 8 mann som lå med lett spredning, var nå en smal strek bak mitt hjul og hang seg på.

Barcelona Ironman Race Report: Even Chiodera

Jeg meldte meg på i fjor med mål om å toppe sesongen med en god opplevelse og sette nye personlige rekorder. Vel, sesongen ble satt på vent med et halvt år med beinhinnebetennelse og ingen løping på 5mnd. I juni løsnet det, og kunne med forsiktighet starte på sesongen. Det gikk bra. Men, det ble andre årstider, kona brakk kragebein og ribbein, sommer ble høst, ny og herlig jobb som jeg vil vie min tid til. Forberedelsene til Barcelona ble 90% sykling med noe løping av og til. Med den tro om at svømming går like bra uten å trene, dro jeg sydover.

Race Report Ironman 70.3 St. Pölten

Erik Fossen-Nielsen er vår humoristiske trommeslager på ambassadørlaget, som alltid er positiv når det går i motbakke. Sitat; "Da går det jo oppover!" Erik tok turen til Østerrike for å delta i en Ironmankonkurranse der, men sykkelen og utstyret hans kom ikke med flyet.... Les hans RR her, som han selv uttrykte at ble "dritlang":

Presentasjon av Team Merida Tri Elite - Henning Andersson

Henning Andersson er 20år og bosatt i Trondheim. Der studerer han på NTNU og vier sitt idrettslige karriere til triatlon. Henning er en av Norges beste utøvere som tar studiene på heltid og idretten på deltid.