Erik Blom-Dahl nr.3 under Hvaler Tri

Erik Blom-Dahl er en av våre raskeste ambassadører, som også er på Elitelaget. I helgen deltok han på Hvaler Tri der han også møtte vår Merida-syklende og tidligere teamkollega Christian Norkvelde:
"Deltok for fjerde gang på Hvaler Tri. Konkurransen arrangeres i flotte omgivelser på Skjærhalden, med ganske mange tilskuere/hytteturister som skaper god stemning rundt skiftesonen og vendingene. Løp inn til 3. plass totalt med tiden 2.11.07. Svømte på 26.16, og kom opp av vannet som nr 22, tok igjen mange i T1, og startet med tøff kjøring for å hente igjen det tapte. Syklet på 1.05.05 i en løype som er teknisk og gir lite rom for å pushe watt i bøylen - 312 NPW. Ut fra T2 som fjerdemann. Ganske tøff løping med en bratt bakke rett etter T2 med påfølgende stilling før det flater litt ut, men fikk aldri opp farten og pulsen slik planen var, kanskje manglet jeg litt mentalt da jeg passerte nr 3, og det var for langt opp til tidligere teamkollega Christian. Seierherren Ravnan var i en egen liga og tror det var få som så han etter svømmestart.
Brukte Sponser-produktene før, under og etter konkurransen - de fungerer bra, gir energi, gode for magen og enkle å få i seg. "