Karoline Rønning - tøff ambassadør med ambisjoner

I februar har jeg hatt ett to uker langt treningsopphold på Gran Canaria. I den tiden har jeg hatt mange gode nøkkeløkter på sykkel. En favoritt er for eksempel langtur i fjellene med 3x20 race-pace intervaller. På denne økten, og mange av de andre øktene, har jeg hatt en unik mulighet til å teste ut flere av sponser sine produkter. Produktene har vært nye for meg i år, og de smaker godt, har «rett» konsistens og inneholder alt jeg trenger for å yte! Det blir ikke en langtur uten sponser fra nå av :)

Triatlon har de to siste årene blitt en stor lidenskap for meg. I sesongen 2018 har jeg ambisjoner om å utvikle meg enda mer, og jakte på så gode plasseringer som mulig. Topp 3 i age group Ironman Sør Afrika i april hadde vært utrolig gøy. Å få en billett til VM Ironam på Hawaii er også en stor drøm jeg har.

Team Merida TRI på Instagram