Kjell Magnus vant overlegent - igjen

Halv-Fet har rukket å bli et tradisjonsrikt lokalt arrangement som går over halv-ironman-distansen 1,9km/90km/21,1km. Arrangementet er uformelt, enkelt, og veldig hyggelig. Triatleter i Oslo-området setter stor pris på dette initiativet som Werner Hålien i sin tid satte i gang.

Kjell Magnus er virkelig i storform! Etter en kort ukes restitusjon fra seieren i Halvkællen, knallet han til og vant Halv-Fet overlegent. Gode sykkeltider og personlige rekorder ble satt. Evens gamle KOM fra 2014 ble regelrett knust av Kjell Magnus til tross for at været var av den "røffe" sorten. Det var kraftig vind denne lørdagen, og godt med bølger på ytterst på svømmingen.

AntonsenFoto: Jørgen Melau

Kjell Magnus har lagt opp til en konkurranseplan bestående av blant annet Norseman og Ironman Copenhagen. Med den storformen han nå viser, skal konkurrentene virkelig passe seg for mannen som bryter lydmuren på to hjul.

Tradisjons tro, førstepremien er en halv kasse med hjemmebrygget. Kjell Magnus fikk den ene halve i fjor, og den andre halve i år. På pallen står fra venstre Sondre Hansen, Kjell Magnus Antonsen og Lesueur.

Vinnere_HerrerFoto: Jørgen Melau

Even Chiodera, Robin Bakker og Pål Magnus fra Team Merida Tri var også med i konkurransen.

Resultatlister finner du her:
https://live.eqtiming.no/36910#result

Under deler vi bilder fra sykkelfotografen Ola Morken, som alltid tar eksepsjonelle sykkelbilder. Nå også triatlonbilder:
https://goo.gl/photos/94Cpw5aGpDagYUTm7

IMGL9957SWE
Robin Bakker. nr 11

IMGL9964SWE
Pål Magnus nr 12

IMGL0195SWE Pål Magnus

 

IMGL0013SWEEven Chiodera

LES OGSÅ

Ironman Haugesund - suksess for Team Merida Tri

Ironman 70.3 Haugesund gikk i år av stabelen for 5.gang med et rekordhøyt antall deltagere. Øvelsen var 1900m svømming, 90km sykling og 21,1km løp. Selv om det var kun 15 grader i vannet på svømmingen og periodevis heftige regnbyger underveis på syklingen tittet til slutt solen frem og ga en flott avslutning på løpet.På grunn av kalt vann og lav lufttemperatur, ble svømmingen avkortet litt, ned til ca 1700m. I år, som tidligere år, sørget Haugesunds befolkning og øvrig publikum for en skikkelig folkefest og fantastisk stemming langs løypa.

Tri-Ambassadør Vetle Myhre på samling på Costa Blanca

3 studenter reiste i vinterferien til Costa Blanca med mål om å sette store summer inn i den meget viktige trenings banken. Joachim hadde ordnet bolig til oss utenfor Denia, Kristoffer stod for trenings plan, og ruter. og jeg er god humørspreder, og serverer frokost hver dag siden jeg står opp times hvis før de andre (les Kristoffer).

Line Foss - Race Report Norseman 2016

Norseman var årets hovedmål, hvor jeg siktet øverst på pallen. Jeg hadde forberedt meg veldig godt. Toppformen var prikket inn, så jeg gledet meg enormt til konkurransen. Dette skulle bli min 5. deltagelse og en grønn trøye ventet meg. Men, dessverre endte Norseman litt for brått med en DNF. Hva skjedde? Her kommer min opplevelse av Norseman.

Erik med 2. plass i Ringshaugdysten

Erik Bjorli er vår nye Team Merida Ambassadør fra i år, og har allerede vist meget gode resultater. Erik ble nr.2 under Hove Tri forrige helg, og slo til igjen. Vi deler hans racereport her: