E-Green, EL, E-GREEN STEPS S1 CITY 8 EQ

Varekode: E173030

E-Green, EL, E-GREEN STEPS S1 CITY 8 EQ

S1 City er bygd på nyutviklet klassisk ramme i aluminium med en stilren integrering av Shimano Steps batteriet på seterøret for optimal vektfordeling, komplett utstyrt med skjermer, støtte, bagasjebrett, lys F/ B og Abus rammelås. S1 City kommer levert med: Shimano Nexus 8 med tradisjonell fotbrems, Shimano M315 hydrauliske skivebremser på forhjulet, Stiv gaffel for lett vekt og Shimano Steps E 38T kranksett. El systemet STEPS 6000 (Pavement software) er levert av den største og ledende sykkel komponent leverandøren Shimano. Shimano STEPS er et totalt integrert system bestående av en 3,2 kg lett, kompakt og lydløs krankmotor. Ett batteri på kun 2660g med en kapasitet på hele 418 Wh (36v 11,6Ah) gir en rekkevidde på hele 125km (Eco mode under optimale forhold), ladetiden er på kun 4 timer og kapasitetsgaratien garantere lang levetid. E 6000 computeren viser deg ikke bare de standard sykkelcomputer funksjoner, men også hvilke gir du bruker, rekkevidden og gjennstående batterietkapsitet. S1 City passer deg som ønsker en klassisk sykkel med lavt innsteg og enkel og tradisjonell betjening av gir og brems, men som samtidig ønsker et elsystem av meget god kvalitet som gir ekstra kraft, lang rekkevidde til tur og transport.

Lagerstatus: Denne varen er dessverre ikke på lager. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon

26 999,-
Hvorfor handle hos Meridastore.no

 Full returrett

 Fri frakt over kr 1.000*

 Livstids rammegaranti

 Sendes fra Norge

 200 hentepunkter i hele Norge

*gjelder ikke fitness maskiner

Bestill på nett og velg din lokale butikk. *Gjelder kun sykler

 

Sykkel blir montert i butikk av faglært sykkelmontør.

 

Du får SMS fra butikk og kan hente sykkel fiks-ferdig-montert innen 2-6 arbeidsdager.

Spesifikasjoner
EL-System
Batteriguide
Kjøpsguide
Størrelse Guide
Produktomtaler
ÅRSMODELL 2017
RAMME NEW ST STEPS DB AL FRM
GAFFEL City AL eBike Fork
GIRSKIFTER Shimano Nexus 8
NAVGIR Shimano Nexus 8
BREMSER Shimano M315
KRANK FC-E6000 44T 170mm
KASSETT Nexus 18T
FELGER Weinmann 36H w/ eylets
STEM Adjustable
STYRE Low rise 6061 AL 31.8 X 640mm
SADELPINNE Alloy
SADEL Velo
PEDAL WELLGO
Elsystem Shimano Steps
BATTERIKAPASITET 418Wh
BATTERI Battery E6010 418Wh
MOTOR Engine [E6001]
SENSOR Torque
ELSYSTEM STePS
MOTORPLASSERING Krank motor

Rekkevidde Shimano STePS 418 Wh

 

KJØPSGUIDE E-GREEN ELSYKLER

 

E-GREEN

Hele E-Green sortimentet er vidareutviklet for 2017, de populære P-serie modellene har fått en real oppgradering med batteri integrert i rammen, samt en helt ny modellserie med Shimano Steps. Den nye S-serien med Shimano Steps kommer i flere ulike rammealternativer for å passe alle ulike typer av sykkelstiler og behov. CITY varianten med ekstra lavt innsteg for enkel av- og påstigning samt TOUR unisex rammen som passer for både dame og herre.

 

Merida Ride

P-serie

Den populære P-serien har fått et reelt ansiktsløft for 2017. Helt ny design med batteri integrert i rammen for den urbane og moderne looken. Modellen finnes i både herre- og dameversjon som bygger på den populære hybridsykkelen, perfekt for daglig bruk til og fra jobb og urbane miljøer. Med dempegaffel forran oppnår du den ekstra lille komforten som gjør at du glir fint over fortauskanter og ujevnheter i asfalten.

  • Ny videreutviklet for 2017
  • Batteri på 10,4 Ah integrert i rammen
  • Motorsystem utviklet for nordiske forhold med ekstra beskyttelse mot fukt
  • Stiv gaffel forran
  • Damemodellen leveres med sykkelkurv
  • 2-års kapasitetsgaranti på batteriet

Merida Ride

S-SERIE

Nyutviklet modellserioe for 2017. Med tre ulike varianter finnes det en sykkel for alle behov, CITY modellen med lavt innsteg, samt TOUR og GENT med noe høyere ramme som passer fint for herre og dame. Alle modellene leveres med det velprøvde Shimano Steps elsykkelsystemet som har vist seg å være ett av markedets mest driftsikre. S-serien bygger på den populære hybridsykkelen som er den perfekte sykkelen for daglig bruk til og fra jobb og urbane miljøer.

  • Nyutviklet modellserie for 2017
  • Shimano Steps elsykkelsystem
  • Stiv gaffel forran
  • Tre ulike ramme- geometrier

STØRRELSETABELL

Det er mange faktorer å tenke på når du skal kjøpe ny sykkel, og den kanskje aller viktigste er den å velge riktig størrelse! Men hva er riktig rammestørrelse for deg? Riktig rammestørrelse for ELSYKKEL kan leses ut fra tabellen nedenfor, men merk at dette bare er veiledende. Er du mellom to størrelser eller er usikker, les mer her!

Usikker på din størrelse? Spør eksperter fra Merida her!

 

DIN LENGDE
51cm
160cm 180cm

 

Reviews