Merida, eBig.Trail 900-E

Varekode: M179975

Merida, eBig.Trail 900-E

eBig Trail 900E er toppmodellen og en vanvittig nyhet for 2017. Den kommer levert med en nyutviklet 27,5" eBig Trail BOOST hydroformet aluminiumsframme for mer plass til volumiøse PLUS dekk, stivere og sterkere hjul uten at det går utover den moderne geometrien. 12/15mm akslinger, Smart Entry kabelføring, tapered styrerør og en ramme geometriet for teknisk sti kjøring. Utstyret består av: Nyheten Shimano XT Di2 girgruppe, Shimano XT hydrauliske skivebremser, Rock Shox Pike RCT3 BOOST Plus dempegaffel og et DT Swiss XM1501 TL READY hjulsett med Maxxis Rekon 2,8 PLUS dekk. El systemet er Shimano sin store nyhet for 2017 og er et fullblods elsystem designet for terrengsykkel. Høydepunktene til STEPS 8000 er 250W senter motoren på kun 2,8kg som yter opp mot 70Nm torq og har 3 forskjellige assistanse nivåer der BOOST nivået gir hele 300% assisanse , batteriet E8010 er på hele 500Wh (36v 13,9Ah), Hollowtech2 kranksettet med tilsvarende smal Q-faktor som standard terrengsykkel gir optimalt tråkk. Tilsammen gir egenskapene til Steps 8000 rytteren kjøreegenskaper og kraft som ikke har vært mulig tidligere. eBig Trail 900E passer deg som ønsker et råskinn av en maskin med masse kraft, maksimal rekkevidde og kanskje det beste elsykkel systemet på markedet for 2017 på en teknisk stimaskin som tar seg frem nødeløst i terrenget med store 2,8 PLUS dekk.

Vekt: 20.29 kg

Lagerstatus: Denne varen er dessverre ikke på lager. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon

Vanlig pris 49 999,-

Tilbudspris 39 999,-

Hvorfor handle hos Meridastore.no

 Full returrett

 Fri frakt over kr 1.000*

 Livstids rammegaranti

 Sendes fra Norge

 200 hentepunkter i hele Norge

*gjelder ikke fitness maskiner

Bestill på nett og velg din lokale butikk. *Gjelder kun sykler

 

Sykkel blir montert i butikk av faglært sykkelmontør.

 

Du får SMS fra butikk og kan hente sykkel fiks-ferdig-montert innen 2-6 arbeidsdager.

Spesifikasjoner
EL-System
Batteriguide
Kjøpsguide
Størrelse Guide
Produktomtaler
ÅRSMODELL 2017
RAMME eBig Trail
GAFFEL Rock Shox PIKE RCT3 27.5"+ BOOST
GIRSKIFTER Shift Switch XT Di2
NAVGIR Shimano XT GS Shadow+
KRANKGIR no
BREMSER Shimano XT fin ice
KRANK Shimano CRE80-B 34
KASSETT Shimano XT 11-46 11s
KJEDE KMC X11EL
FELGER DT Swiss XM1501 Spline one 40 boost TC
NAV attached
DEKK Maxxis Rekon 27.5+ 2.8 fold
STYRE MERIDA EXPERT 35 760
SADELPINNE Rock Shox Reverb Stealth 30.9
SADEL Merida Expert
PEDAL XC pro Alloy
VEKT 20.29 kg
Elsystem Shimano Steps
BATTERIKAPASITET 500Wh
BATTERI Battery E8010 500Wh
MOTOR Engine [E8000]
SENSOR Torque
ELSYSTEM STePS
MOTORPLASSERING Krank motor

Rekkevidde Shimano STePS 500 Wh

 

KJØPSGUIDE ELSYKLER

 

Merida Ride

PERFORMANCE

eBIG TRAIL: Den ultimate sykkel for lek og morro!

eBIG TRAIL har sitt opphav i BIG TRAIL modellen og følger de samme prinsippene om å være den perfekte partneren til stisykling. Med 650B + hjul, 130mm dempervandring og imponerede korte kjedestag på kun 430 mm tar BIG TRAIL seg lett frem i de fleste terreng, samtidig som den beholder sin lekne karakter. Modellen har den perfekte geometrien for en hardtail sti elsykkel og med Shimano STEPS E8000 eMTB-motor leverer eBIG TRAIL både kraft og utholdenhet langt utover det stientusiastene har vært vant med fra tidligere.

Merida Ride

eONE-TWENTY: Fordi hver sykkeltur har sine oppturer og nedturer.

Nært knyttet til den allsidige fulldempede ONE-TWENTY modellen, finner vi nyheten eONE-TWENTY. Utstyrt med 120 mm dempere kombinere den alle egenskapene fra den vanlige ONE-TWENTY med den beste elektriske motoren. Med den nye terrengrettete Shimano E8000 STePS motoren og 500Wh batteri er eONE-TWENTY rå både på sti og ikke minst i oppoverbakke. Modellen leveres med 650B+ dekk, “Boost Standard” hjul og en smidig geometri (kort 440mm kjedestag og et langt overrør). Alt i alt er dette å regne som en ideel partner for enhver elsykkel-entusiast som trives like godt i oppover som i nedoverbakke.

Merida Ride

 

BIG.NINE E-LITE: toppmodellen for 2017

BIG NINE E-LITE er bygd på den suksessfulle rammen til BIG NINE i aluminum. Modellene er utstyrt med El system og krankmotor levert av BOSCH og deres toppmodell Performance Line CX motor, med det største batteriet på hele 500Wh batteri, Intuvia display med fjernstyring. BIG NINE E-LITE passer terrengsyklisten som ønsker maksimal assistanse og rekkevidde, store hjul for grep og optimale rulleegenskaper i terrenget og en gjennomført god utstyrspakke.

 

 

 

Merida Ride

 

eONE-SIXTY: En leken Enduro sykkelen med innebygd “shuttle-service”.

Når ordet Enduro nevnes assosierer vi det gjerne med skiheiser, bilshuttle og sykkelparker. Endurosykler er først og fremst laget for morsomme og krevende utforkjøringer men også med evne til å klatre opp igjen når det trengs. Våre dyktige ingeniører har tatt den splitter nye ONE-SIXTY og tilføyd en innebygget el-motor, resultatet er eONE-SIXTY! Sammenlignet med ONE-SIXTY modellene er el-versjonen kun xx kg tyngre. Modellen leveres med aluminiumsramme og alle de nyeste finessene som “Smart Entry” kabelføring, 650B+ dekk, “Boost Standard” hjul, Shimano E8000 STePS motor og en smidig og leken geometri. Vår eONE-SIXTY en fullblods fulldempet enduro og er minst like morsom som ONE-SIXTY uten motor. Spørsmålet blir nå - bestille den med eller uten elmotor?

 

 

Merida Ride

 

SPORT

eBIG.SEVEN/NINE: Den allmektige SUV blant MERIDA-elsykler.

SUV - “Sport Utility Vechicles” er et begrep fra bilundustrien som karakteriserer off-road kjøretøyer med en urban tilsnitt. Begrepet definerer biler som har komfort og god brukervennlighet samtidig som de håndterer off-road kjøring. Merida sine ingeniører har klart å skape den perfekte balansen mellom en sykkel for hverdagsbruk og en sporty terrengssykkel. Resultatet er eBIG SEVEN og eBIG NINE. Utstyrt med kombinasjonen STePS E8000 batteri (500Wh) og “Light Offroad” E6000 motorer er eBIG SEVEN/ NINE egnet som fremkomstmiddel til jobb med en omvei på vei hjem gjennom terreng og sti. Den nyutviklede rammen har gjennomgående aksel foran og bak og “Boost Standard” for å øke styrken og stivheten til hjulet. Til tross for sitt sporty design fungerer den utmerket som et praktisk og godt fremkomstmiddel på daglig basis ved å legge til utstyr som skjermer og bagasjebrett.

Merida Ride

 

eNINETY-NINE: Gir dine sportslige ambisjoner et ekstra løft

Mens våre eBIG SEVEN/NINE hardtails er den perfekte balansen mellom hverdagsbruk og sporty sykling gjør vår eNINETY NINE akkurat det samme i kategorien av fulldempede elsykler. Med sporty geometri, lavt tyngdepunkt og 100 mm vandring foran og bak tar vår E29er alle utfordringer på strak arm. Det er også mulig å montere skjermer og støtte uten å ødelegge det estetiske. Sykkelen har svært lav vekt og veier kun 19 kg, noe som gjør dette til en elsykkel for alle annledninger. eNINTY NINE er utstyrt med den anerkjente Shimano E6000 “Light Offroad” motoren kombinert med E8000 500Wh batteri med god rekkevidde.

Merida Ride

 

ACTIVE

eBIG TOUR: Den komfortable Urbane elsykkelen.

Blant alle egenskapene en terrengsykkel har å vise til er hvor robust den er det mest verdsatte. Dette gjelder for den urbane syklisten også. eBIG.TOUR kombinerer fordelene til vår eSPRESSO familie med robustheten til en offroad elsykkel. Modellene er utstyrt med en velbalansert komfortpakke: lavt overrør som gjør det lettere å gå av og på sykkelen, lettere vekt og ny geometri som gir en mer avslappende og oppreist sittestilling. eBIG TOUR har 100 mm dempegaffel samt en ramme med mulighet for montering av skjermer, lys, bagasjebrett bak og støtte. Modellen er utstyrt Shimano E6000 “Light Offroad” motor drevet av et 418Wh E6000 batteri. All aktivitet må ikke nødvendigvis dreie seg om trening...

STØRRELSETABELL

Det er mange faktorer å tenke på når du skal kjøpe ny sykkel, og den kanskje aller viktigste er den å velge riktig størrelse! Men hva er riktig rammestørrelse for deg? Riktig rammestørrelse for TERRENGSYKKEL kan leses ut fra tabellen nedenfor, men merk at dette bare er veiledende. Er du mellom to størrelser eller er usikker, les mer her!

Usikker på din størrelse? Spør eksperter fra Merida her!

 

DIN LENGDE
S (15")
160cm 175cm
M (17")
172cm 182cm
L (19")
179cm 189cm
XL (21")
185cm 195cm

 

Reviews