Fitness

 • Spinningsykler

  Spinningsykler

  Merida innendørssykkel sortiment er designet og utviklet i n..
 • Romaskiner

  Romaskiner

  Merida romaskiner er for utøvere
som ønsker å trene alle de store muskelgrupp..

 • Crosstrainer

  Crosstrainer

  Merida Crosstrainer er for utøvere som ønsker å trene de store muskelgruppene på et apparat, ..

 • Tredemøller

  Tredemøller

  Merida tredemøller er for utøvere som ønsker et driftssikkert og brukervennl..

 • Deler

  Deler

 • Arkiv

  Arkiv

FITNESS

Merida Fitness produktene designes og utvikles for norske forhold og krav til kvalitet, med et nært samarbeid med sykkelsportens utøvere og norske forhandlere. Med vår store lidenskap for sykkel tilbyr vi deg de produktene du trenger for å utøve din lidenskap, om du skal legge grunnlaget innendørs for ditt neste merke i Birkebeinerrittet, eller trenger produkter som gjør turen til og fra jobb mer behagelig. Vi gjør det mulig for deg å trene året rundt uansett vær og vind og her finner du et godt utvalg produkter.

Riktig utstyr for deg

Her finner du en bred variasjon av fitnessutstyr uansett hvilken treningsform du utøver. Trener du ofte sykling når været tillater kanskje du vil utfylle med løpetrening innendørs. Merida sine tredemøller er utviklet til maratonløperen og til deg som utøver løpning som et tillegg til annen trening. Vil du trene store muskelgrupper, kondisjon og få i gang forbrenningen er romaskin et bra tillegg til øvrig trening. Merida fitnessutstyr er tilpasset til nordiske krav og er av høy kvalitet. Derfor kan du kjenne deg trygg når du trener med ett treningsapparater fra Merida.

Tren uansett vær

Med våre treningsapparat kan du trene tross at vinden uler og regnet plasker - det finnes ingenting som stopper deg. Hvorfor ikke starte morgenen med en økt på tredemøller eller en tur på spinningsykkelen? Eller bygg et eget treningsstudio hjemme med flere ulike maskiner for å kunne variere din trening på best mulig vis. Her finner du dessuten reservedeler om det skulle være behov. Det finnes mange helsefordeler med trening og rører du på deg hver dag kommer du raskt til å merke en forskjell. Uansett om du er eliteutøver eller hverdagsmosjonist finnes det noe for deg her. Vi sees på tredemøllen!