En prosent tilbake til sykkelsporten

Merida sykler er en av Skandinavias største sykkelsponsorer, og gjennom 25 år har vi støttet sykkeltalenter med mål om økt satsing på sykkelsporten i Norge. Med lanseringen av ny nettbutikk i samarbeid med våre forhandlere ønsker vi nå å utvide denne satsningen med et fond der vi gir 1 % av omsetningen tilbake til norsk sykkelsport. Dette åpner opp for blant annet sykkelklubber og utøvere til å søke midler fra Merida Store fondet.

Støtter fremtiden i norsk sykkelsport
Merida sponser allerede unge lovende syklister i alderen 13-23 år, over hele landet gjennom blant annet Team Merida Grassroot. Målet med teamet er å støtte opp under fremtiden i norsk sykkelsport. Denne generasjonen syklister skal kunne prege nordisk og internasjonal sykkelsport. Gjennom gode avtaler på utstyr, spennende teamsamlinger og sykkelproffer som instruktører ønsker vi at de både blir inspirert og motivert til å gi alt på to hjul.

1 % tilbake til norsk sykkelsport

Gjennom eksisterende prosjekter gir Merida i dag mye tilbake til norsk sykkelsport, men med Merida Store fondet ønsker vi å gi eksterne søkere en ny kanal for midler til sykkelrelaterte prosjekter.

"Vi har lenge jobbet aktivt for å bygge opp under fremtidens helter i norsk sykkelsport. Med Merida Store fondet ønsker vi å formalisere dette arbeidet og samtidig utvide også for eksterne søknader til prosjekter for utvikling i norsk sykkelsport. Vi håper dette skal gi mange muligheten til å realisere små og store prosjekter i sykkelklubber rundt om i landet" forteller daglig leder i i Merida importøren Stians Spor AS, Stian Steen Olsen.

Merida Store fondet
Etter utgangen av 2016 vil 1 % av omsetningen i Meridastore.no settes av i et fond. Det vil da åpnes for søknader om bidrag til prosjekter innen norsk sykkelsport. Det kan være den lokale sykkelklubben som vil utvikle virksomheten for barn og unge, eller utøvere som har store ambisjoner om å utvikle seg selv videre mot verdenstoppen. Alle søknader vil bli behandlet av en uavhengig komité som tilsettes av Merida Store. Mer informasjon om komiteens deltagere vil bli offentliggjort i god tid før søkeprosessen starter i januar 2017. Husk at du for hver ordre i Meridastore.no støtter norsk sykkelsport med 1 %.