1% tilbake til sykling i Norge!

Merida sykler er en av Skandinavias største sykkelsponsorer, og gjennom snart 30 år har vi støttet sykkeltalenter med mål om økt satsing på sykkelsporten i Norge. Med lanseringen av ny nettbutikk i samarbeid med våre forhandlere ønsker vi nå å utvide denne satsningen med et fond der vi gir 1 % av omsetningen tilbake til norsk sykkelsport. Dette åpner opp for blant annet sykkelklubber og utøvere til å søke midler fra Merida Store fondet.  

Gjennom eksisterende prosjekt jobber Merida allerede nært med sykkelsporten og sykling i Norge, men med Merida Store fondet ønsker vi å oppnå en konkret kanal for eksterne søknader til alle typer sykkelrelaterte prosjekt. – ”Vi har lenge jobbet for å støtte fremtidens sykkelhelter i Norge. Med Meridastore fondet ønsker vi å formalisere dette arbeidet og samtidig utvide sånn at mennesker utenfor våre rekker kan søke om midler til prosjekt som fremmer og utvikler sykling i Norge. Vi håper at det skal gi mange muligheter å realisere små og store prosjektert i foreninger og sykkelklubber rundt om i landet.” sier Stian Steen Olsen – Administrerende Direktør for Stians Sport AS/Merida Norge.

Merida Store Fondet 

Etter årets slut kommer 1% av omsetningen (eks moms) i Meridastore.no til å avsettes i et fond. Vi åpner da for søknader om bidrag til norsk sykkelsport og sykling. Det kan være alt fra lokale klubber som vil utvikle virksomheten for barn og unge, sykkelskoler eller for de som ikke kan eller har råd eller støtte til utøvere som har ambisjoner om å nå verdenseliten. Alle søknader kommer til å behandlas av Stians Sport AS/Merida Norge. Søknadsperioden starter i januari 2017. Så tenk på at for hver ordre i Merida store, så går 1 % (eks moms) tilbake til sykkelsporten i Norge.

Har du spørsmål eller lurer på noe om søknadsprosessen eller Merida fondet, kontakt:

Jonatan Havnevik Giske: jonatan@stians-sport.no, eller tlf: 22 51 55 15