Personvern og sikkerhet

Stians Sport AS, 928 457 893, Philip pedersensvei 22, 1366 Lysaker er ansvarlig for dine personopplysninger på denne siden.

Din sikkerhet er viktig for oss, og vi gjør vårt ytterste for å sikre at personvernet ditt er beskyttet når du bruker vår nettside eller handler fra oss. Dette dokumentet inneholder informasjon om hvilke personopplysninger vi samler om deg, hvorfor vi samler dem og hvordan vi bruker dem. Her finner du også informasjon om hvordan du går frem for å fjerne dine personlige opplysninger i vårt register eller utøve dine rettigheter knyttet til personopplysningsloven.

Hvilke personopplysninger samler vi om deg?

Vi samler inn personlig informasjon om deg når du oppretter en konto, registrerer rammenummeret ditt, handler produkter i vår nettbutikk eller deltar i konkurranser. Hvilken personlig informasjon vi samler, avhenger av hva du gjør på siden:

Personlig informasjon når du kjøper produkter eller andre typer kontakt eller bruk av tjenester på merida.no

  • Navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse.
  • Informasjon som vi ber deg om når du har kontakt med vår kundeservice ved eksempelvis reklamasjoner.
  • Svar du gir oss når du deltar i konkurranser eller undersøkelser.
  • Informasjon som vi ber deg om å sende når du registrerer en ny sykkel
  • Brukergenererte personopplysninger.

Detaljer om din oppførsel på vår nettside, for eksempel hvordan du navigerer

Detaljer om dine besøk på nettstedet vårt, for eksempel datatrafikk og annen kommunikasjonsdata

Dine kjøpsreferanser, for eksempel hvordan du responderer på annonser eller kampanjer.

Informasjon om din datamaskin og programvare, som unikt bruker ID, IP-adresse, operativsystem, hvilken type nettleser du har, tilkoblingshastighet og Internett-leverandør.

Vi kan også bruke informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn informasjon om bruk av nettstedet vårt. Du kan lese mer om dette i vår cookie-policy som er plassert her

Våre formål

Vi behandler dine personlige opplysninger til følgende formål:

For å oppfylle vårt kontraktsforhold (salgsbetingelser) i forbindelse med kjøp

For å levere dine produkter og gjennomføre kjøpet

For å administrere din konto / bestilling og sende tilpasset og faktureringsinformasjon.

For å administrere dine kjøp.

For å kommunisere med deg om dine bestillinger hos oss

For å varsle deg om endringer i dine bestillinger

For å sende viktig informasjon om sikkerhetsoppdateringer på sykkelen din.

For å gjennomføre brukerundersøkelser som hjelper oss med å gi våre kunder en bedre shoppingopplevelse.

For å sende deg tilbud, nyheter, informasjon, produkter der vi har ditt samtykke.

Produkt- og tjenesteutvikling

For å utføre analyser for å forbedre våre produkter

For analyse og statistiske formål, slik at vi kan forbedre oss.

Til markedsføringsformål:

Å sende direkte markedsføring til deg via e-post eller SMS, som også kan inkludere tilbud, nyheter eller informasjon hvis du har gitt ditt samtykke til dette. Vær oppmerksom på at du når som helst kan avslutte abonnementet ved åndre innstillinger i kontoen din, eller ved å klikke på “Avslutt” –linken i nyhetsbrev.

Hvem kan vi gi dine personlige opplysninger til

Vår ehandelsplattform er levert av Magento og data lagres hos Trollweb AS som er vår partner for utvikling av denne. Vær oppmerksom på at vår nettbutikk inneholder tredjepartstjenester. Hvis du bruker en Tjeneste fra en tredjepart, er det viktig å vite at de har sin egen personvernpolicy, og at vi ikke kan ta ansvar for behandlingen av dine personlige data. Det er derfor viktig at du leser deres personvernregler før du forlater personlig informasjon til dem. Tredjepartsleverandører har tilgang til dine personlige opplysninger når de utfører disse tjenestene, men har kun rett til å behandle dem på våre vegne og i samsvar med våre instruksjoner.

Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Vipps: Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna: Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Drive by Google: Drive by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (Drive). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Drive by Google.

Intercom: Intercom er vårt system for å håndtere e-post og chat korrespondanse. Alle innkommende og utgående e-poster samt chat-dialoger lagres hos Intercom.

Mailchimp: Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics: Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Microsoft Dynamics Navision: Microsoft Dymanics / NAV er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Consignor: Consignor er vår leverandør av transport-løsning. Når du handler i vår nettbutikk så vil informasjon som navn, telefonnummer og adresse deles med Consignor for utskrift av fraktbrev og transport-etiketter.

Bring: Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Postnord: Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Lipscore: Lipscore er vårt system for brukergenererte tilbakemeldinger/reviews på våre produkter, her deler vi din kjøpsinformasjon samt e-post og navn.

Hotjar: Hotjar brukes for å lage blant annet heatmaps, slik at vi kan analysere hvordan våre brukere beveger seg på nettsiden. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Sleeknote: Brukes for å lagre pop-ipmeldinger i nettbutikken, for informasjon eller påmelding til nyhetsbrev. Her lagres i noen tilfeller e-postadresse og navn.

Nosto: Nosto brukes for å vise deg relevant innhold basert på ditt brukermønster. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Videoly: Videoly brukes for å vise produktfilmer fra youtube relatert til våre produkter.

Adroll: Adroll brukes for markedsføring basert på ditt brukermønster. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

Hvor behandler vi dine personlige opplysninger

Informasjonen vi samler inn fra deg, kan overføres til og / eller lagres på et sted utenfor EØS-området. De kan også håndteres av våre eller leverandørens ansatte som jobber utenfor EØS. Slike ansatte kan være involvert i å yte støttetjenester. Vi har de nødvendige avtaler og andre mekanismer som kreves for at personopplysningene dine fortsatt skal beskyttes og behandles i samsvar med gjeldende regelverk.

Hvor lenge lagrer vi dataene dine?

Vi lagrer kun dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig for de formålene som er beskrevet ovenfor. Vi utfører regelmessige sjekker for å avgjøre når personlige data skal slettes. Fordi vi behandler dine personlige data til forskjellige formål, vil tiden du lagrer data variere, avhengig av omstendighetene.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss på info@merida.no