Menu

Med Active Line presenterer Bosch et allsidig produkt skreddersydd for moderne el- syklister. Rask ladetid, god rekkevidde og topp kvalitet gjør E-Green B-serie el-sykkel til et ypperlig valg for alle aldersgrupper og brukere. Med el-sykkel kommer man seg fram på en rask, rimelig og miljøvennlig måte.

#1E-Green B-serie blir levert med 400 Wh Bosch PowerPack litium-ion batteri. Det er nå enda enklere å installere og fjerne, og de støtter også lading direkte på sykkel. Batteriets styringssystem gir optimal beskyttelse mot overbelastning, underspenning, overoppheting og kortslutning. Dette øker også levetiden.

#2 Displayet, Intuvia Active, er designet i platina-farge og presenterer seg som den nye datamaskinen og kontrollsenteret av el- sykkelen. Den har enkel og intuitiv betjening gjennom den separate fjernkontrollen montert på styret. Her kan du bytte mellom de fem ”assist”-nivåene og bla deg gjennom informasjon som hastighet, ladestatus, avstand og mye mer. Selv når den er fjernet fra el-sykkelen, forblir Intuvia et nyttig informasjonsverktøy som gjør det mulig for deg å hente alle dine turdata. En USB-port lar deg også lade ekstern maskinvare som smarttelefoner og MP3-spillere på sykkelturen. De fem tilgjengelige ”assist”-nivåene – Turbo, Sport, Tour, Eco og Off – kan enkelt og bekvemt velges via den separate kontrollenheten uten at det er nødvendig å ta hendene fra styret. Bosch tilbyr den perfekte kjøremodus for hver el-sykkelbruker og sykkeltur.

#3 Det nyutviklede Active Line systemet som sitter på 2015 modellene fra E-Green gir bedre integrasjon av drivenheten i rammen noe som fører til økt bakkeklaring. Det nye drivsystemet har også et nytt girsystem med tannhjul inne i motoren. Det betyr at det på utsiden kun sitter ett lite tannhjul som er koblet sammen med større hjul inni motoren. Det lille tannhjulet på utsiden gjør det mye vanskeligere for kjedet å hoppe av, noe som har vært et problem på tidligere versjoner av Bosch systemet. Sensorene i den nye motoren måler girskift mye mer presist, når du girer oppdager motoren dette raskere og redusere momentet på nøyaktig riktig tid, slik at det sikrer en jevn giring og reduserer press på både motor og kjede betydelig. Dette fører til et mer holdbart system der det optimaliserte 3-sensor konseptet måler kraften i tråkket 1000 ganger per sekund med maksimal presisjon for å gi deg optimal effekt og en unik kjøreopplevelse.

Den nye ladeenheten til Active Line er kompakt og lett. Laderen veier mindre enn 800 gram, inkludert kabelen. Den er utformet uten luftventiler noe som hindrer forurensning og gjør den mer robust. Powerpack 400 er ladet til 50% på 1,5 timer og 100 % på 3,5 timer.

Nettbutikk