Menu

I denne episoden av Terrengskolen har Aslak tatt proffsyklist Brage Vestavik med til Hauketo for å se på et «problem» han betegner som ganske typisk. Hvordan vil Brage løse utfordringen, og vil de to velge samme linje? Få innsikt og innblikk i to meget dyktige syklisters tankegang i sesongens første episode av Terrengskolen.

TERRENGSKOLEN

Terrengskolen går nå inn i sin sjette sesong (!) med Aslak Mørstad to programleder. I de senere innslagene har den rutinerte syklisten stadig hatt med seg flere gjester, og i år er blir det flere innslag med utforsyklist Brage Vestavik. Det er et spennende team, da de to kommer fra forskjellige skoler og tilnærmer seg sykkelmessige utfordringer ganske ulikt.

Ønsker du å bli bedre stisyklist, bruke mindre krefter på tekniske partier, kjøre fortere eller få en bedre tid på Birken? Jeg kan hjelpe deg, om du kjører elite eller bare er ute på trening med venner spiller ingen rolle. Les mer om mine kurs og meld deg på; www.letth.no

MER FRA ASLAK

Aslak mot Brage

Se hvordan det går når Aslak Mørstad stjeler bilnøklene til utforsyklist Brage Vestavik. Ja, det blir sykkeljakt!

TERRENGSYKLING – et misforstått begrep

Jeg har vært med på det meste av reisen siden Terrengsykling kom til landet.
Eller skal jeg si Offroad eller mountainbike som kansje var de første begrepene som tok sykkelen bort fra veien og inn i skogen og stiene. Det hender jeg treffer nye folk og begynner å snakke om terrengsykling at jeg skjønner at det er en begrepsforvirring, etter at vi har snakket om terrengsykling litt sier vedkommende at de har testet slik stisykling og lurer på om jeg driver med det også;-)

TERRENGSKOLEN (S5E6): Derfor blir vi redde

Mange sitter og lurer på hvor fort og bra de hadde syklet om de ikke var så redd. I den nyeste episoden av Terrengskolen får de svar på nettopp det. Aslak har fått med seg psykolog Emil Carlson om det vanskelige emnet.

Alle kan ha det gøy på stisykkel!

Er du nysgjerrig på stisykling? Eller leter du etter ny stisykkel? Her får du tips og inspirasjon! Stisykling kombinerer friluftsliv, natur, fart, spenning, mestring og vanvittig bra trening på en fantastisk måte. Det er også lite tidkrevende, bare hoppe på sykkelen og styre mot nærmeste skogsholdt.

Nettbutikk