Aerodynamics simplified

Vår nye aerodynamiske REACTO landeveissykkel ble opprinnelig sluppet i 2011 og ble gradvis forbedret over de neste årene, den største forbedringen kom i 2013 med lanseringen av REACTO II. Nå har den blitt helt redesignet for 2018. Den originale versjonen introduserte konseptet med en S-FLEX sadelpinne til verden, men var ikke enda en 100% aerodynamisk sykkel. 2013 sykkelen, REACTO II (2014), var vår første fullblods aero-landeveisramme, dedikert til sprintere, brudd ryttere og perfekt for partnerskapet med TEAM LAMPRE-MERIDA. Utrolige aero-verdier, god stivhet i styrerøret og fremragende kraftoverføring gjorde det til den mest brukte sykkelen på laget og klarte å samle en imponerende mengde med toppresultater i sin historie.

Etter tre år i felten og sterke bevegelser i aero markedet var det på tide å gå tilbake til tegnebrettet for å lage REACTO III – den letteste, raskeste og mest aerodynamiske landeveissykkelen i MERIDA’s historie.

Som en av hoved syklene i stallen til BAHRAIN MERIDA Pro Cycling team og kjent for sin utrolige kraftlevering i tillegg til komfort (for å være en aerosykkel), lå listen høyt for å forbedre REACTOen.

Likevel klarte vi å forbedre aerodynamikken med 5 % samtidig som vi reduserte vekten gjennom en ny måte å legge karbonlagene på. Stilrenhet vår også et hovedmål, siden komplekse løsninger kan lage mareritt for mekanikere og dyre verkstedregninger.

Vi har også laget en versjon av den nye REACTOen med skivebrems, der forskjellen i aerodynamikk sammenlignet med vanlig felgbrems er mindre enn en watt. Dette gjør skivebrems versjonen til den ultimate sykkelen for høy fart, som samtidig gir deg stålkontroll på nedbremsingen.

 

 

Modellene (i salg fra høsten 2017)


REACTO TEAM-E

+ CF4 ramme
+ Skivebrems versjon tilgjengelig
+ DA Di2
+ Helt nye Fulcrum Speed 55 hjul
+ Integrert cockpit

REACTO 9000-E

+ CF4 ramme
+ Skivebrems versjon tilgjengelig
+ Sram Red eTap
+ Wide Vision Metron 55 hjul
+ Integrert cockpit

REACTO 8000-e

+ CF4 ramme
+ Skivebrems versjon tilgjengelig
+ Nye Ultegra Di2
+ Wide Vision Metron 55 hjul
+ Integrert cockpit

REACTO 7000-e

+ CF2 ramme
+ Skivebrems versjon tilgjengelig
+ Ultegra Di2 blandet med FSA Energy hul støpt krank
+ Lettvekts Alloy Aero hjul fra Fulcrum
+ Sporty kvalitets sadel fra Prologo

Geometri og mål