NYHETER

Nibali wins Il Lombardia

Vincenzo Nibali capped off a week of strong performances at races in Italy with his second win at il Lombardia. This was the 50th pro career win for the captain of the BAHRAIN MERIDA PRO CYCLING TEAM. A couple of days earlier Nibali had to settle for third at the one-day race Tre Valli Varesine, and Sonny Colbrelli missed out on winning the GP Beghelli only by a few seconds.

Merida Silex – gravelsykkel

Grus eller asfalt Ja takk, begge deler!   Dette er den ideelle sykkelen for pendleren, eventyreren, landeveis- og terrengsyklisten! Merida har nå lansert en ny utfordrer i det som på godt norsk kalles Gravel-kategorien. De viktigste kjennetegnene på disse syklene...

Can a bike ever be too fast?

…that’s the question the team from GRAN FONDO – Cycling Magazine asked themselves before they started spending some quality time on our all new REACTO.Their conclusion was rather simple – NO.

Les våre beste tips før sykkelkross sesongen

Sykkelkross er en intens trening og konkurranse form. Det konkurreres i korte og publikumsvennlige løyper på grus, sand, gress og i gjørme. Konkurransetid er relativt kort, vanligvis mellom 40 og 60 minutter, og da er det full gass fra start til mål. Her snakker man om maks puls og melkesyre fra startskuddet går.

Meridastore.no – årets nykommer på LOAD 2017

Meridastore.no ble i forrige uke kåret til årets nykommer blant nettbutikker i Norge under Brings LOAD-konferanse. I konkurranse med 1000-vis av andre nettbutikker mente juryen at vårt banebrytende konsept der vi sammen med Merida sykkelbutikker over hele landet har stor potensiale for fremtiden. Takk til alle våre kunder, samarbeidspartnere og ikke minst våre flinke medarbeidere, vi ser frem til å bygge videre på dette for fremtiden 🙂

Sikker vintersykling

Det nærmer seg den årstiden og månedsskiftet da flere velger å parkere sykkelen for sesongen. Men slik trenger det absolutt ikke være, med riktig utstyr og litt forberedelser er ikke sykling gjennom vinteren noe sak. Vi samlet noen tips for å hjelpe deg litt på vei.

Tilbaketrekning One-Twenty carbon shock links

Merida tilbakekaller alle shock links som er brukt på 2016/2017 modeller av One-Twenty carbon rammen. Merida som en ansvarlig produsent av kvalitetsprodukter – fått indikasjoner på at kvaliteten i produksjonen ikke har vært jevn. Det har vist seg at SHOCK-LINK...

VIL DU BLI VÅR AMBASSADØR – 10 nye søkes

Tiden er inne for å planlegge 2018. Derfor ønsker vi at du skal kunne få muligheten til å bli en ny ambassadør sammen i Team Merida Tri (TMT). Per i dag er vi 60 ambassadører. Vi planlegger å ta opp inntil 10 nye søkere til TMT.

Team Merida Grassroot 2018

Er du en lovende sykkelspire, eller vet du om noen som er det i ditt nærmiljø? Merida søker talent og positive syklister fra hele Norge i alderen 13- 20 år til sitt Team Merida GrassRoot. SØK INNEN 20. SEPTEMBER

Forhåndsbestilling – Merida 2018

Du kan nå forhåndsbestille utvalgte 2017 sykler. Benytt muligheten å sikre deg drømmesykkelen til neste sesong. Det er langt i fra alle modeller som lagerføres i sesong, dermed ønsker vi å gi deg denne unike muligheten til å kunne bestille akkurat den sykkelen du vil. Syklene kommer på lager fra begynnelsen av august 2016 til april 2017. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med oss via chat.

VELKOMMEN TIL MERIDA.NO

Merida har over 200 ulike modeller, fra din første trehjulssykkel til verdensmestersykkelen innen både terreng og landevei!

HOLD DEG OPPDATERT

VELG KATEGORI