POPULÆRE GUIDER

FAQ ELSYKKEL

Den som ikke spør får heller ikke svar. Her har vi samlet svar på de meste vanlige spørsmålene rundt elsykkel. Hva er en elsykkel? Det er en sykkel, to hjul og en ramme som er bygget og tilpasset en assisterende motor. Hvor fort går en elsykkel? Så fort man orker å...

Birkentips

Birkebeinerrittet nærmer seg med stormskritt! Er du klar til et av årets største begivenheter på to hjul?   Vi har fått noen tips fra Team Bioracer Merida rytter Magnus Darvell (2.plass birken 2013 og 2.plass Cykelvansan 2014), som kan hjelpe deg og få en optimal...

A guide to Hutchinson Tires

Over the course of the last three years I have been equipped with Hutchinson Tires and gained first hand experience on a huge variety of conditions. I am a product tester and this guide / summary is a mix of facts acquired from Hutchinson Tires webpage and my own...

Hvor finner man rammenummeret?

Hvor finner man rammenummeret? Rammenummeret finnes på sykkelens underside mellom pedalene (under kranken) eller på et klistermerke på sykkelens underrør. Som oftest starter rammenummeret med WC.

GRATIS TRENINGSPROGRAM

Innendørstrening for syklister i fem deler skrevet av Fredrik Ericsson, OL-gull trener for svenske Jenny Rissveds. Dette treningsprogrammet er utformet for deg som vil trene på sykkel innendørs på for eksempel spinning sykkel eller rulle. Det er et vitenskapelig men...

Shimano Steps MTB

SHIMANO utviklet det splitter nye STEPS MTB systemet for å hjelpe alle forskjellige type ryttere til å kunne maksimere sykkelopplevelsen. Under produktkoden E8000, gjemmer det seg et unikt verktøy som gjør det mulig for terrengsyklister å øke sin rekkevidde.

Hvordan smøre sykkelkjede

Kjedet er en av de viktigste delene av sykkelen. I denne videoen viser vi hvordan du vedlikeholder sykkelkjedet. Du vil trenge en fille og kjedeolje. Begynn med å rense kjedet og tørke godt av med fillen. Ta på olje, et og et ledd. Tråkk bakover for å få oljen fordelt...

Merida nyheter 2017 – Landevei

Nytt for 2017 er disc versjonen av SCULTURA. I tillegg lanserer vi vår første velodromsykkel REACTO TRACK. Sammen med modellene i Reacto og Ride-serien er dette er vårt bredeste utvalg noensinne, uansett preferanser og behov har vi sykkelen for deg!

Låsguide – Hvordan sikre sykkelen din best mulig?

Hvordan sikre sykkelen din best mulig?
Her er 7 gode låsetips!
1. Benytt en lås av god kvalitet, kjetting eller D-lås når du skal låse sykkelen din i byer og tettsteder. Se etter Sold Secure logo eller SSF godkjenning ved kjøp av lås.
2. Sørg for å låse sykkelen din på steder som er befolket og godt synlige. Unngå øde steder!

Dekkguide – ofte stilte spørsmål

Det er to forskjellige måter å måle dekk: standardiserte dimensjoner og ordinære dimensjoner. De standardiserte dimensjonen er utarbeidet av ETRTO (den europeiske felg og dekk tekniske organisasjon) som har laget et standard målesystem for dekk og felg. Dimensjonene er uttrykt i millimeter og inches, og svarer til bredden og den innvendige diameteren til dekket.

Kjøpsguide Landevei

Fartsentusiaster, se opp! For 2015 har vår Landeveis-familie litt mer spenning å by på.

Kjøpsguide Hybrid

Som alltid, tilbyr Merida et omfattende og stort utvalg hybrid-modeller. Blant dem også dame-spesifikke modeller med lavere innsteg, som gjør av og påstigningen enklere og mer komfortabel ved stopp.

Våre teknologier

Enkle ideer er ofte de mest effektive: Med det patentsøkte «MERIDA Internal Blocksystem», har våre R & D eksperter funnet en smart løsning for å beskytte karbonrammer.

PROMOVEC MOTORSYSTEM

Norsk design og høy kvalitet kombinert med elektriske komponenter utviklet av Promovec i Danmark er kjennetegnene på E-Green P-serie.

E-Green B-Serie

Med Active Line presenterer Bosch et allsidig produkt skreddersydd for moderne el- syklister.

VELKOMMEN TIL MERIDA.NO

Merida har over 200 ulike modeller, fra din første trehjulssykkel til verdensmestersykkelen innen både terreng og landevei!

HOLD DEG OPPDATERT

VELG KATEGORI