Menu

PROMOVEC MOTORSYSTEM

By februar 9, 2016Populære guider

Norsk design og høy kvalitet kombinert med elektriske komponenter utviklet av Promovec i Danmark er kjennetegnene på E-Green P-serie. Kvalitet og pålitelighet har høyeste prioritet, og våre produkter er tilpasset det tøffe norske været. E-Green P-Serie gir deg god balanse mellom motor og batteri samtidig som funksjonalitet og kjøreegenskaper er ivaretatt på beste måte. Den nye ”walk-assist” funksjonen gjør det samtidig lettere for deg og trille sykkelen opp bratte bakker.

#1 Alle E-Green modeller kommer med kraftig Li-Ion batteri, der du kan velge mellom 6,6AH 8,8AH eller 13,6AH, noe som gir deg 240, 317 eller 490 watt- timer. Du velger selv hvilken kapasitet på batteri du ønsker til din sykkel. Batteriet er avtakbart og låsbart med integrert ladekontakt. Batteriets ytelse og levetid er avhengig av lagringstemperatur, derfor anbefales det å ta inn batteriet når det ikke er i bruk og lade det i romtemperatur. Flere faktorer påvirker rekkevidden, batteriets effekt, ladeprosedyre, terreng, brukers vekt, kjøremønster, etc. Les mer om batterier i vår batteriguide!n.

#2 På alle E-Green modeller sitter det et oversiktlig og brukervennlig LED-display som lett kan betjenes med tommelen. Displayet har en batteriindikator og ”assist”-funksjon med 6 nivåer for justering av ønsket kraft fra motoren.

#3 Når pedalen er aktivert, gir en sensor montert på kranken signal til styreenheten, som sender et nytt signal for å starte motoren. Heretter reguleres motorytelsen under kjøring etter behov ved hjelp av ”assist”-funksjonen. De elektroniske sensorene kobler automatisk fra motoren når ikke pedalene er i bevegelse. Hvis bremsen er aktivert eller hvis farten overstiger 24,6 km/h slås også motoren av. Jo mer man tråkker selv, jo lenger rekkevidde blir det på batteriet siden motoren da ikke trenger å yte kraft for å hjelpe deg fremover. Den nye typen relativt lette elektriske sykler kan også brukes som en vanlig sykkel og du kan slå av/på ”assist”-funksjon etter behov.ren.

Sterk og kompakt motor med planetgir sikrer god ytelse og jevn kjøring. Motoren er plassert i enten forhjul eller bakhjul og har myk start funksjon.

Nettbutikk