HVORFOR VELGE ELEKTRISK SYKKEL?

MILJØVENNLIG

Å eie og bruke Elsykkel er mer miljøvennlig enn både bil og buss. Sykkelen produserer ingen forurensende utslipp og den er praktisk talt lydløs.

 

HELSEGEVINST

Treningen gir deg bedre blodsirkulasjon og styrker forbindelsene mellom hjernedelene. I tillegg motvirker trening
hjerte- og karsykdommer, diabetes og visse kreftformer .

ØKONOMISK

Å eie og bruke Elsykkel er billigere enn både bil og buss. Med ett enkelt regnestykke får du svar på hvor hva en elsykkel kan gjøre for din økonomi.

RASKERE

Elsykelen er helt klart det raskeste transportmiddelet i byen.
Du slipper køer,
kan ta snareveier og sykle til
jobbet uten å bekymre deg for å bli svett.

TIPS OG RÅD

Don’t Sweat It: Elsykkel Demo tour vår 2017

Har du prøvd elektrisk sykkel? Hvis ikke, har du nå en gylden mulighet når vi på Merida gir oss ut på tur med velvalgte deler av vårt elsykkelsortiment, og besøker butikker fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.

Shimano Steps MTB

SHIMANO utviklet det splitter nye STEPS MTB systemet for å hjelpe alle forskjellige type ryttere til å kunne maksimere sykkelopplevelsen. Under produktkoden E8000, gjemmer det seg et unikt verktøy som gjør det mulig for terrengsyklister å øke sin rekkevidde.

Merida Nyheter 2017 – Elsykkel

Om du sykler landevei eller i terreng. Er mosjonisten eller bruker sykkelen i hverdagen til og fra jobb. Ønsker en sykkel til fritidsbruk eller til trening. Kort fortalt er det nesten umulig å finne en sykkel som dekker alle behov. Hvorfor skulle det være annerledes når det kommer til elsykler?

KJØPSGUIDE ELSYKLER

På Merida er vi opptatt av ytelse. Vi forventer det av våre profesjonelle idrettsutøvere, vi forventer det fra vår ansatte og du forventer det av våre produkter. Vårt omfattende elsykkel tilbud for 2017 viser hvordan våre ingeniører og designere har hatt samme fokus, noe som har resultert i en av de mest sportsrettede line-upene i markedet.

GUIDER

Kjøp på nett – Hent i butikk

Vi fjerner usikkerheten rundt internet-kjøp på sykkel. Se filmen om hvordan det funker her! Gjelder ved kjøp av sykkel og deler & utstyr, leveres fraktfritt til nærmeste utleveringssted.

— SHIMANO STEPS MTB —

DET INTUITIVE E-MTB-SYSTEMET FOR MAKSIMAL MORO OG FRIHET

Med SHIMANO STEPS MTB kan du sykle lengre og fortere – samtidig som du får god trening og forbedrer ferdighetene dine. Den passer for alle dere eventyrere. Kjør nedover skogsstier eller langs fjellskrenter og pust inn følelsen av frihet. SHIMANO STEPS MTB gjør det lett å klatre. Systemet veier lite for enkel håndtering. Og det jevner ut løypen for syklister av alle nivåer. Det bringer deg til steder du aldri før kunne nå.

— SHIMANO STEPS CITY —

DET INTELLIGENTE, STILLE OG BRUKERVENNLIGE E-SYKKELSYSTEMET

Alle dere pendlere og byfolk der ute – hopp på e-sykkelen din og kjenn solskinnet i fjeset mens du suser gjennom gatene og fylles med energi. Seil gjennom byen i dagesvis på en enkelt lading. Hvis du har hastverk for å møte venner, kan SHIMANO STEPS-teknologien gi deg en ekstra dytt. Ta sykkelen til jobb og kjør forbi bytrafikken uten å slite deg ut. Uansett hvor du er på vei hen, kommer SHIMANO STEPS til å få deg frem frisk og opplagt.

ET UTVALG AV VÅRE MODELLER

MERIDA

eONE-SIXTY

FULLDEMPER
MERIDA

eSPRESSO CITY

CLASSIC HYBRID
E-GREEN

P3 CLASSIC-D

CLASSIC HYBRID
MERIDA

eBIG.TRAIL

TERRENG 27.5+
MERIDA

eSPRESSO TOUR

HYBRID
E-GREEN

STEPS S1 SPORT

HYBRID
MERIDA

eBIG NINE

TERRENG 29″
MERIDA

eSPRESSO

HYBRID
E-GREEN

STEPS S1 CITY 8

CLASSIC HYBRID