Hvilken sykkel skal jeg velge? Det finnes mange forskjellige typer sykler, skal du sykle i terreng, grus eller i byen? Vi har sykler til alle fra tursyklisten til proffrytteren. Om målet er å komme seg raskest mulig til jobb, nyte omgivelsene i en behagelig sittestilling eller kanskje ny personlig rekord på birken? Uansett hva så har vi sykkelen for deg.

  • Terrengsykler er allsidige sykler for tur, trening og konkurranse som tar deg frem på alle typer underlag. Terrengsyklene spenner bredt i et modellsortiment med over 50 forskjellige varianter. Vi har modeller med 26″, 27,5″ og 29″ tommers hjulstørrelse.
  • Hybridsykler er for deg som sykler i urbane strøk og vil ha et raskere fremkomstmiddel i en behagelig sittestilling. Elsykler er for deg som vil kommer raskest fra A til B uten å bli svett, men samtidig kunne bruke alle fordelene en vanlig sykkel har.
  • Landeveissykkel er for deg som ønsker trening og litt høyere fart på veien.
    Våre landeveis sykler passer alle fra 145cm – 190cm+. Landeveissykkel kategorien inneholder, komfort, triatlon, trening, aerodynamiske sykler, og hele veien til eksotiske grussykkelen.
  • Cyclocross sykkel er for deg som ønsker å sykle hele året, både som mosjon eller transport. Disse fungerer i alle type underlag. Våre Cyclocross modeller passer for alle mellom 150cm – 190cm+.
  • Classic sykkel er for deg som vil ha en klassisk og behagelig sykkel til dagligdags bruk. Med praktiske løsninger som kurv, baggasjebrett og skjermer. Våre modeller passer alle fra 150cm – 189cm.
  • Våre barnesykler passer barn fra 2 – 12år. Du kan velge sykkel med 12″ og helt opp til 27,5″ hjulstørrelse. Følg våre størrelseguider for å finne sykkelen som passer best til ditt barn.

Merida TESTSENTER er en unik mulighet for at deg som vurderer å kjøpe ny sykkel via Merida Store. Vi har over 200 sykler i vårt modellsortimentet og mange av disse er tilgjengelig hos våre TESTSENTERE. På våre Merida TESTSENTERE kan du se, prøve og bestille din drømmesykkel.

Ta gjerne kontakt med oss via live chat hvis du skulle ha noen spørsmål rundt valget av ny sykkel 🙂


MERIDA

BIG.TRAIL

Big Trail vil passe deg som ønsker en leken stisykkel med store PLUS dekk, perfekt til vinterbruk for deg som syntes fatbike ikke er leken nok og vil gi deg masse stisykkel for pengene sammenlignet med en fulldempet sykkel.

MERIDA

ONE-SIXTY

Med den nye One-Sixty har Merida tatt steget ut og utviklet en moderne Enduro sykkel som skal takle de råeste EWS løypene i verden.

MERIDA

ONE-TWENTY

Merida One-Twenty syklene er allsidige sti racere som gjerne stiller til start i Terrengsykkel rittet eller Ultra birken der fremkommlighet, flyt og raske tider er preferert i grovt terreng.


INSPIRASJON / GUIDER

Don’t Sweat It: Elsykkel Demo tour vår 2017

Har du prøvd elektrisk sykkel? Hvis ikke, har du nå en gylden mulighet når vi på Merida gir oss ut på tur med velvalgte deler av vårt elsykkelsortiment, og besøker butikker fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.

Merida nyheter 2017 – Terreng

I vår 2017 terreng-serie lanserer vi tre videreutviklinger: Det helt nye BIG.TRAIL konseptet , samt de redesignede BIG NINE og BIG SEVEN modellene. Innovasjon i kombinasjon med de nyeste innen karbon og aluminium materialer gir en smakebit på hva fremtiden for terrengsykling vil bringe.

TERRENGSKOLEN (S5E6): Derfor blir vi redde

Mange sitter og lurer på hvor fort og bra de hadde syklet om de ikke var så redd. I den nyeste episoden av Terrengskolen får de svar på nettopp det. Aslak har fått med seg psykolog Emil Carlson om det vanskelige emnet.

Merida Nyheter 2017 – Elsykkel

Om du sykler landevei eller i terreng. Er mosjonisten eller bruker sykkelen i hverdagen til og fra jobb. Ønsker en sykkel til fritidsbruk eller til trening. Kort fortalt er det nesten umulig å finne en sykkel som dekker alle behov. Hvorfor skulle det være annerledes når det kommer til elsykler?

Merida nyheter 2017 – Landevei

Nytt for 2017 er disc versjonen av SCULTURA. I tillegg lanserer vi vår første velodromsykkel REACTO TRACK. Sammen med modellene i Reacto og Ride-serien er dette er vårt bredeste utvalg noensinne, uansett preferanser og behov har vi sykkelen for deg!

Kjøpsguide Hybrid

Som alltid, tilbyr Merida et omfattende og stort utvalg hybrid-modeller. Blant dem også dame-spesifikke modeller med lavere innsteg, som gjør av og påstigningen enklere og mer komfortabel ved stopp.

GUIDER

Kjøp på nett – Hent i butikk

Vi fjerner usikkerheten rundt internet-kjøp på sykkel. Se filmen om hvordan det funker her! Gjelder ved kjøp av sykkel og deler & utstyr, leveres fraktfritt til nærmeste utleveringssted.

MERIDA

BIG.TRAIL

TERRENG 27.5+
MERIDA

REACTO TRACK

BANESYKKEL
MERIDA

ONE-SIXTY

FULLDEMPER 160mm
MERIDA

SCULTURA

LANDEVEI
MERIDA

ONE-TWENTY

FULLDEMPER 120mm
MERIDA

SCULTURA DISC

LANDEVEI