Som partner til Bedriftsidretten og Sykle til jobben-aksjonen har vi spesialtilbud på sykler, fitness og utstyr i Meridastore.no. Tilbudet gjelder alle medlemmer i Bedriftsidretten og deltagere i Sykle til jobben-aksjonen.

Hva innebærer tilbudet? 15 % RABATT* på sykler, fitness, deler og utstyr.

Bruk rabattkode: STJ18 *
Holder du til i Oslo, bruker du rabattkode: STJOSLO *
* Tilbudet gjelder ikke på allerede rabaterte produkter

Utlevering

Alle sykler leveres personlig ferdig montert hos din nærmeste forhandler innen en uke. Deler og utstyr bestilt uten sykkel vil sendes direkte til nærmeste postutlevering i butikk/postkontor. Fitness produkter sendes hjem til bestiller for kr. 350,-

I Oslo-området er det mulig å huke av for levering på arbeidsplassen. Sykkel vil da leveres personlig på arbeidsplassen, fraktfritt og ferdig montert. Levering av sykkel vil skje i løpet av en uke, og du vil bli kontaktet av BikeFixx for å avtale leveringstidspunkt.

Populære merkevarer

BLOGG / NYHETER:

OM MERIDA:

Merida sykkelfabrikk ble startet i Taiwan i 1972, og er i dag verdens nest største sykkelprodusent. Merida fabrikken produserer årlig ca. 2. millioner sykler for en rekke ulike merker deriblant Amerikanske Specialized som Merida har en betydelig eierandel i. Syklene som blir eksportert fra fabrikken har den høyeste gjennomsnittsverdien blant alle fabrikkene i Østen, og per. dags dato eksporterer de til 77 land verden rundt.

Merida som merkevare blir til
Historien om Merida er også historien om gründerhistorien om familien Steen-Olsen som dro på jakt etter sykler å importere til Norge i 1986. Valget falt på denTaiwanesiske sykkelfabrikken Merida, som på daværende tidspunkt en ren OEM fabrikk for mange av de største internasjonale sykkelmerkene.