Hybridsykler

Hvilken modell skal jeg velge? Som alltid tilbyr Merida et omfattende og stort utvalg hybrid-modeller. Blant dem også dame-spesifikke modeller med lavere innsteg, som gjør av og påstigningen enklere og mer komfortabel ved stopp. Avhengig av ønsket bruksområde, så kan man velge mellom modeller med skivebremser eller tradisjonell v-brems. Våre hybridsykler vil gi deg allsidighet, fremkommlighet og fantastisk mye sykkelglede for pengene. Usikker på hva som passer deg best, les vår kjøpsguide for hybrid eller Kontakt kundeservice.

 
Les vår kjøpsguide for mer info
 

Hybridsykler

Bruk stigende rekkefølge

Viser 1-24 av totalt 43

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Bruk stigende rekkefølge

Viser 1-24 av totalt 43

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

HYBRID

Crossway - den perfekte beskrivelsen av modellen som kombinerer komfort, sykkelglede, hverdagsbruk og brukervennlighet. Merida tilbyr et bredt spekter av modeller og utstyr, der ditt valg av modell er like individuelt som du er. Rask og elegant som den nye 7000 URBAN med 'Urban Bike Messenger' elementer og den nye Shimano 'Metra' gruppen eller robust og praktisk som vår CROSSWAY URBAN. Serien CROSSWAY fungerer like godt på grus som den gjør på asfalt, og du kan velge om du ønsker en hybrid med stiv gaffel eller demping. Det finnes mange alternativer, alle er designet for å gi brukeren en optimal opplevelse og trygghet i hverdagen.

SPEEDER

SPEEDER er en sporty hybridsykkel, og kan sammenlignes med en landeveissykkel med flatt styre. Riktignok er vår SPEEDER optimalisert for akselerasjon og fart, men på grunn av sitt flate styre kan sykkelen godt benyttes til daglig bruk. Den egner seg til pendling til og fra jobb i høy hastighet med ekstra komfort sammenliknet med en landeveissykkel. SPEEDER er i midlertidig svært allsidig og kan fint trekke barna dine i sykkelvogn og med 28mm dekk er den også egnet for grusveier.

En treningssykkel som også er i stand til å håndtere hverdagsbruk
Kan leveres med 2x eller 3x drivverk
Carbon og aluminium modeller tilgjengelig
Leveres kun med Disc bremser
28 eller 32mm dekk
Tilpasset sittestilling: enten lav og sporty eller mer oppreist og avslappe


CROSSWAY URBAN

CROSSWAY URBAN ble lansert i 2016 og til 2017 kommer det mange spennende oppgraderinger. Modellene har fått oppdateringer som endret over- og underrør for bedre utseende og en tyverisikker aksling. Vår CROSSWAY URBAN har blitt til en solid hverdagssykkel. Crossway Urban syklene leveres nå også med spesialtilpassede skjermer og en kraftig støtte. Dette for å gjøre sykkelen klar til bruk fra første stund.

Nytt for 2017: Crossway URBAN med Shimano 'Metrea'
Aluminiumsramme, med mulighet for montering av bagasjebrett og sykkelstøtte
Alle modeller leveres med skivebremser og stiv gaffel
Rustfrie bolter og tyverisikre akslinger
40 mm brede dekk for høy komfort og lav rullemotstand
God utveksling for å sikre riktig gir i enhver situasjon


CROSSWAY

Komfortabel treningssykkel, praktisk hverdagssykkel eller pålitelig følgesvenn? Akkurat som vår SPEEDER byr CROSSWAY på allsidighet. Dempegaffelen tilfører sykkelen komfort så den fungerer like godt i terreng som til hverdagsbruk og er den perfekte allround sykkel. Modellen leveres med robust, lett aluminiumsramme som er designet med mulighet for å sette på skjermer, bagasjebrett og støtte. CROSSWAY vil tilfører bevegelse og aktivitet i livet ditt.

Damespesifikk versjon tilgjengelig i 5 rammestørrelser, herrer versjon tilgjengelig i 8 størrelser
Robust og lett aluminiumsramme, med mulighet forå montere skjermer, bagasjebrett og sykkelstøtte
Dempegaffel med 63mm vandring og lockout (avhengig av modell)
Tilgjengelig med skive eller felgbremser (avhengig av modell)
40 mm brede dekk for ekstra godt grep og komfort
Lavt innsteg på damemodellen