Elsykler

Elsykler

Vis sykler som er:

Bruk stigende rekkefølge

Viser 1-24 av totalt 54

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bruk stigende rekkefølge

Viser 1-24 av totalt 54

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

ELSYKKEL

Merida startet å lage elsykler allerede i 2004. Syklene har fra 2010 blitt levert med det anerkjente Bosch systemet. I dag selges det flere hundre Merida sykler i Norge og Sverige, og modellene har blitt veldig populære. Grunnen til suksessen er kraftige rammer og godt utstyrte sykler, som oser kvalitet!

E-Green er en norsk merkevare, utviklet av Stians Sport AS, som idag er en av skandinavias største sykkelimportører med merkevaren Merida. Kvalitet og pålitelighet har høyeste prioritet, og våre elsykler er tilpasset det tøffe norske været. E-Green elsykler gir deg god balanse mellom motor og batteri samtidig som funksjonalitet og kjøreegenskaper er ivaretatt på beste måte.

PERFORMANCE

eBIG TRAIL: Den ultimate sykkel for lek og morro!

eBIG TRAIL har sitt opphav i BIG TRAIL modellen og følger de samme prinsippene om å være den perfekte partneren til stisykling. Med 650B + hjul, 130mm dempervandring og imponerede korte kjedestag på kun 430 mm tar BIG TRAIL seg lett frem i de fleste terreng, samtidig som den beholder sin lekne karakter. Modellen har den perfekte geometrien for en hardtail sti elsykkel og med Shimano STEPS E8000 eMTB-motor leverer eBIG TRAIL både kraft og utholdenhet langt utover det stientusiastene har vært vant med fra tidligere.

eONE-TWENTY: Fordi hver sykkeltur har sine oppturer og nedturer.

Nært knyttet til den allsidige fulldempede ONE-TWENTY modellen, finner vi nyheten eONE-TWENTY. Utstyrt med 120 mm dempere kombinere den alle egenskapene fra den vanlige ONE-TWENTY med den beste elektriske motoren. Med den nye terrengrettete Shimano E8000 STePS motoren og 500Wh batteri er eONE-TWENTY rå både på sti og ikke minst i oppoverbakke. Modellen leveres med 650B+ dekk, “Boost Standard” hjul og en smidig geometri (kort 440mm kjedestag og et langt overrør). Alt i alt er dette å regne som en ideel partner for enhver elsykkel-entusiast som trives like godt i oppover som i nedoverbakke.

BIG.NINE E-LITE: toppmodellen for 2017

BIG NINE E-LITE er bygd på den suksessfulle rammen til BIG NINE i aluminum. Modellene er utstyrt med El system og krankmotor levert av BOSCH og deres toppmodell Performance Line CX motor, med det største batteriet på hele 500Wh batteri, Intuvia display med fjernstyring. BIG NINE E-LITE passer terrengsyklisten som ønsker maksimal assistanse og rekkevidde, store hjul for grep og optimale rulleegenskaper i terrenget og en gjennomført god utstyrspakke.

eONE-SIXTY: En leken Enduro sykkelen med innebygd “shuttle-service”.

Når ordet Enduro nevnes assosierer vi det gjerne med skiheiser, bilshuttle og sykkelparker. Endurosykler er først og fremst laget for morsomme og krevende utforkjøringer men også med evne til å klatre opp igjen når det trengs. Våre dyktige ingeniører har tatt den splitter nye ONE-SIXTY og tilføyd en innebygget el-motor, resultatet er eONE-SIXTY! Sammenlignet med ONE-SIXTY modellene er el-versjonen kun xx kg tyngre. Modellen leveres med aluminiumsramme og alle de nyeste finessene som “Smart Entry” kabelføring, 650B+ dekk, “Boost Standard” hjul, Shimano E8000 STePS motor og en smidig og leken geometri. Vår eONE-SIXTY en fullblods fulldempet enduro og er minst like morsom som ONE-SIXTY uten motor. Spørsmålet blir nå - bestille den med eller uten elmotor?

 
SPORT

eBIG.SEVEN/NINE: Den allmektige SUV blant MERIDA-elsykler.

SUV - “Sport Utility Vechicles” er et begrep fra bilundustrien som karakteriserer off-road kjøretøyer med en urban tilsnitt. Begrepet definerer biler som har komfort og god brukervennlighet samtidig som de håndterer off-road kjøring. Merida sine ingeniører har klart å skape den perfekte balansen mellom en sykkel for hverdagsbruk og en sporty terrengssykkel. Resultatet er eBIG SEVEN og eBIG NINE. Utstyrt med kombinasjonen STePS E8000 batteri (500Wh) og “Light Offroad” E6000 motorer er eBIG SEVEN/ NINE egnet som fremkomstmiddel til jobb med en omvei på vei hjem gjennom terreng og sti. Den nyutviklede rammen har gjennomgående aksel foran og bak og “Boost Standard” for å øke styrken og stivheten til hjulet. Til tross for sitt sporty design fungerer den utmerket som et praktisk og godt fremkomstmiddel på daglig basis ved å legge til utstyr som skjermer og bagasjebrett.

eNINETY-NINE: Gir dine sportslige ambisjoner et ekstra løft

Mens våre eBIG SEVEN/NINE hardtails er den perfekte balansen mellom hverdagsbruk og sporty sykling gjør vår eNINETY NINE akkurat det samme i kategorien av fulldempede elsykler. Med sporty geometri, lavt tyngdepunkt og 100 mm vandring foran og bak tar vår E29er alle utfordringer på strak arm. Det er også mulig å montere skjermer og støtte uten å ødelegge det estetiske. Sykkelen har svært lav vekt og veier kun 19 kg, noe som gjør dette til en elsykkel for alle annledninger. eNINTY NINE er utstyrt med den anerkjente Shimano E6000 “Light Offroad” motoren kombinert med E8000 500Wh batteri med god rekkevidde.

ACTIVE

eBIG TOUR: Den komfortable Urbane elsykkelen.

Blant alle egenskapene en terrengsykkel har å vise til er hvor robust den er det mest verdsatte. Dette gjelder for den urbane syklisten også. eBIG.TOUR kombinerer fordelene til vår eSPRESSO familie med robustheten til en offroad elsykkel. Modellene er utstyrt med en velbalansert komfortpakke: lavt overrør som gjør det lettere å gå av og på sykkelen, lettere vekt og ny geometri som gir en mer avslappende og oppreist sittestilling. eBIG TOUR har 100 mm dempegaffel samt en ramme med mulighet for montering av skjermer, lys, bagasjebrett bak og støtte. Modellen er utstyrt Shimano E6000 “Light Offroad” motor drevet av et 418Wh E6000 batteri. All aktivitet må ikke nødvendigvis dreie seg om trening...

E-GREEN

E-Green er en norsk merkevare. Utviklet av Stians Sport, som idag er en av skandinavias største sy- kkelimportører med merkevaren Merida. E-green leverer et bredt spekter av elektriske sykler innen- for flere prisklasser. Med flere forskjellige modeller dekker vi ditt behov. Rask ladetid samt god rekkevidde og kvalitet, gjør el-sykkel til et ypperlig valg for alle aldersgrupper. Med elsykkel kan man ta seg fram på en rask, rimelig og miljøvennlig måte. Alle E- Green sykler holder seg innenfor kravet som Statens vegvesen har satt i forhold til hva som er lovlig i forhold til elektriske sykler. Både Norges og EUs forskrifter definerer el-sykler som tråsykler med hjelpemotor med maksimal effekt på høyest 250 W hvor hjelpemotorens effekt reduseres gradvis og opphører når kjøretøyet oppnår en hastighet på 25 km/t eller tidligere hvis man slutter å trå.