Merida eNinety-Nine Steps 900, Elsykkel

Varekode: M179960#001

Merida eNinety-Nine Steps 900, Elsykkel

eNinety-Nine 900 er en nyhet for 2017 og kommer levert med en nyutviklet eNinety-Nine Lite BOOST hydroformet aluminiumsframme for mer plass til volumiøse dekk, stivere og sterkere hjul uten at det går utover den moderne geometrien. 12/15mm akslinger, innvendig kabelføring, tapered styrerør og et meget lett og tråkkeffektivt demper oppheng er med på gi sykkelen optimal egenskaper. Utstyret består av: Shimano XT Shadow+ gir for presisjon, Shimano XT hydrauliske skivebremser, FOX Rythem 34 FLOAT BOOST Remote og FOX DPS Performance demperen er tilpasset dempeopphenget for optimale egenskaper og et Super stivt TL READY DT Swiss M1700 BOOST hjulsett med Maxxis Ikon 2,2 dekk som er forsterket mot punktering. El systemet STEPS 6000 (Lite Offroad software) er levert av den største og ledende sykkel komponent leverandøren Shimano. Shimano STEPS er et totalt integrert system bestående av en 3,2 kg lett, kompakt og lydløs krankmotor (Lite Offroad). Batteriet E8010 på hele 500Wh (36v 13,9Ah) er nytt for 2017 og gir maksimal rekkevidde samtidig som det er optimalt tilpasset terrengsykkelens ramme, ladetiden er på kun 4 timer og kapasitetsgaratien garantere lang levetid. E 6010 computeren viser deg ikke bare de standard sykkelcomputer funksjoner, men også hvilke gir du bruker, rekkevidden og gjennstående batterietkapsitet. eBig eNinety-Nine 900 passer deg som ønsker en meget allsidig elsykkel med maksimal rekkevidde og en fantastisk utstyrspakke til et stort bruksområde.

Lagerstatus: Denne varen er dessverre ikke på lager. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon

kr 44 999,00
Hvorfor handle hos Meridastore.no

 Full returrett

 Fri frakt over kr 1.000*

 Livstids rammegaranti

 Sendes fra Norge

 200 hentepunkter i hele Norge

*gjelder ikke fitness maskiner

Bestill på nett og velg din lokale butikk.

Sykkel blir montert i butikk av faglært sykkelmontør.

Du får SMS fra butikk og kan hente sykkel fiks-ferdig-montert innen 2-6 dager.

kr 399,00

Falck sykkelregister

Registrer sykkelen din mot tyveri i Falck Sykkelregistrer

"The new NINETY-SIX gets every racer jumping with joy. Spot on geometry, a matching spec package, and convincing performance allow for some impressive lap times" - World of MTB

Video
Spesifikasjoner
EL-System
Batteriguide
Kjøpsguide
Størrelse Guide
Produktomtaler
FELGER DT Swiss M1700 boost
GIRSKIFTER Shimano XT 11
KJEDE KMC X11EL
DEKK Maxxis Ikon 29 2.2 fold + EXO Protection
RAMME eNinety-Nine Lite
STYRE MERIDA EXPERT OS 720 R10
KRANKGIR no
SADELPINNE MERIDA Expert H SB15 30.9
PEDAL XC pro Alloy
SADEL Merida Expert
NAVGIR Shimano XT GS Shadow+
NAV attached
KRANK Shimano 38 DCG
GAFFEL FOX Rhythm 34 FLOAT boost 29" 100 Remote
KASSETT Shimano XT 11-46 11s
BAKDEMPER FLOAT DPS Performance
BREMSER Shimano XT fin ice
Elsystem Shimano Steps
BATTERIKAPASITET 500Wh
BATTERI Battery E8010 500Wh
MOTOR Engine [E6001]
SENSOR Torque
ELSYSTEM STePS
MOTORPLASSERING Krank motor

Rekkevidde Shimano STePS 500 Wh

 

KJØPSGUIDE ELSYKLER

 

Merida Ride

PERFORMANCE

eBIG TRAIL: Den ultimate sykkel for lek og morro!

eBIG TRAIL har sitt opphav i BIG TRAIL modellen og følger de samme prinsippene om å være den perfekte partneren til stisykling. Med 650B + hjul, 130mm dempervandring og imponerede korte kjedestag på kun 430 mm tar BIG TRAIL seg lett frem i de fleste terreng, samtidig som den beholder sin lekne karakter. Modellen har den perfekte geometrien for en hardtail sti elsykkel og med Shimano STEPS E8000 eMTB-motor leverer eBIG TRAIL både kraft og utholdenhet langt utover det stientusiastene har vært vant med fra tidligere.

Merida Ride

eONE-TWENTY: Fordi hver sykkeltur har sine oppturer og nedturer.

Nært knyttet til den allsidige fulldempede ONE-TWENTY modellen, finner vi nyheten eONE-TWENTY. Utstyrt med 120 mm dempere kombinere den alle egenskapene fra den vanlige ONE-TWENTY med den beste elektriske motoren. Med den nye terrengrettete Shimano E8000 STePS motoren og 500Wh batteri er eONE-TWENTY rå både på sti og ikke minst i oppoverbakke. Modellen leveres med 650B+ dekk, “Boost Standard” hjul og en smidig geometri (kort 440mm kjedestag og et langt overrør). Alt i alt er dette å regne som en ideel partner for enhver elsykkel-entusiast som trives like godt i oppover som i nedoverbakke.

Merida Ride

 

BIG.NINE E-LITE: toppmodellen for 2017

BIG NINE E-LITE er bygd på den suksessfulle rammen til BIG NINE i aluminum. Modellene er utstyrt med El system og krankmotor levert av BOSCH og deres toppmodell Performance Line CX motor, med det største batteriet på hele 500Wh batteri, Intuvia display med fjernstyring. BIG NINE E-LITE passer terrengsyklisten som ønsker maksimal assistanse og rekkevidde, store hjul for grep og optimale rulleegenskaper i terrenget og en gjennomført god utstyrspakke.

 

 

 

Merida Ride

 

eONE-SIXTY: En leken Enduro sykkelen med innebygd “shuttle-service”.

Når ordet Enduro nevnes assosierer vi det gjerne med skiheiser, bilshuttle og sykkelparker. Endurosykler er først og fremst laget for morsomme og krevende utforkjøringer men også med evne til å klatre opp igjen når det trengs. Våre dyktige ingeniører har tatt den splitter nye ONE-SIXTY og tilføyd en innebygget el-motor, resultatet er eONE-SIXTY! Sammenlignet med ONE-SIXTY modellene er el-versjonen kun xx kg tyngre. Modellen leveres med aluminiumsramme og alle de nyeste finessene som “Smart Entry” kabelføring, 650B+ dekk, “Boost Standard” hjul, Shimano E8000 STePS motor og en smidig og leken geometri. Vår eONE-SIXTY en fullblods fulldempet enduro og er minst like morsom som ONE-SIXTY uten motor. Spørsmålet blir nå - bestille den med eller uten elmotor?

 

 

Merida Ride

 

SPORT

eBIG.SEVEN/NINE: Den allmektige SUV blant MERIDA-elsykler.

SUV - “Sport Utility Vechicles” er et begrep fra bilundustrien som karakteriserer off-road kjøretøyer med en urban tilsnitt. Begrepet definerer biler som har komfort og god brukervennlighet samtidig som de håndterer off-road kjøring. Merida sine ingeniører har klart å skape den perfekte balansen mellom en sykkel for hverdagsbruk og en sporty terrengssykkel. Resultatet er eBIG SEVEN og eBIG NINE. Utstyrt med kombinasjonen STePS E8000 batteri (500Wh) og “Light Offroad” E6000 motorer er eBIG SEVEN/ NINE egnet som fremkomstmiddel til jobb med en omvei på vei hjem gjennom terreng og sti. Den nyutviklede rammen har gjennomgående aksel foran og bak og “Boost Standard” for å øke styrken og stivheten til hjulet. Til tross for sitt sporty design fungerer den utmerket som et praktisk og godt fremkomstmiddel på daglig basis ved å legge til utstyr som skjermer og bagasjebrett.

Merida Ride

 

eNINETY-NINE: Gir dine sportslige ambisjoner et ekstra løft

Mens våre eBIG SEVEN/NINE hardtails er den perfekte balansen mellom hverdagsbruk og sporty sykling gjør vår eNINETY NINE akkurat det samme i kategorien av fulldempede elsykler. Med sporty geometri, lavt tyngdepunkt og 100 mm vandring foran og bak tar vår E29er alle utfordringer på strak arm. Det er også mulig å montere skjermer og støtte uten å ødelegge det estetiske. Sykkelen har svært lav vekt og veier kun 19 kg, noe som gjør dette til en elsykkel for alle annledninger. eNINTY NINE er utstyrt med den anerkjente Shimano E6000 “Light Offroad” motoren kombinert med E8000 500Wh batteri med god rekkevidde.

Merida Ride

 

ACTIVE

eBIG TOUR: Den komfortable Urbane elsykkelen.

Blant alle egenskapene en terrengsykkel har å vise til er hvor robust den er det mest verdsatte. Dette gjelder for den urbane syklisten også. eBIG.TOUR kombinerer fordelene til vår eSPRESSO familie med robustheten til en offroad elsykkel. Modellene er utstyrt med en velbalansert komfortpakke: lavt overrør som gjør det lettere å gå av og på sykkelen, lettere vekt og ny geometri som gir en mer avslappende og oppreist sittestilling. eBIG TOUR har 100 mm dempegaffel samt en ramme med mulighet for montering av skjermer, lys, bagasjebrett bak og støtte. Modellen er utstyrt Shimano E6000 “Light Offroad” motor drevet av et 418Wh E6000 batteri. All aktivitet må ikke nødvendigvis dreie seg om trening...

STØRRELSETABELL

Det er mange faktorer å tenke på når du skal kjøpe ny sykkel, og den kanskje aller viktigste er den å velge riktig størrelse! Men hva er riktig rammestørrelse for deg? Riktig rammestørrelse for eNINETY NINE kan leses ut fra tabellen nedenfor, men merk at dette bare er veiledende. Er du mellom to størrelser eller er usikker, les mer her!

Usikker på din størrelse? Spør eksperter fra Merida her!

 

DIN LENGDE
S
160cm 175cm
M
172cm 182cm
L
179cm 189cm
XL
185cm 195cm
XXL
190+cm

 

Reviews