MERIDA RIDES OG EVENT

Sykling er morsomt, sykling i gruppe er enda morsommere! I løpet av året inviterer vi til felles treninger, clinincs og seminarer. Hold deg oppdatert om kommende eventer og siste nytt her.

Handlekveld og oppstartssamling

Se og bestill 2019-års sykler på vårt hovedkontor utenfor Oslo. Her får du også muligheten til å møte våre ambassadører og ryttere. Vi vil også fortelle mer om Merida og vårt opplegg rundt “We ride Merida”.

NÅR: 13 nov
TID: 18-21
HVOR: Philip pedersensvei 22, 1366 Lysaker

Mer informasjon om kvelden kommer nærmere!

Lavterskelkurs i stisykling

Den 6 mai og 3 juni er det på tide å pusse støvet av sykkelen og teknikken. Joline Johansson inviterer til trening og instruksjon av teknikker innen stisykling. Dette er et lavterskelararragement og alle er hjertelig velkomne!
Husk, hjelm, slange og et godt humør.
Vi sees!

Mer informasjon og påmelding kommer nærmere.

Merida samling

Vårt mest populære event har tidligere vært forbeholdt Grassroot utøver, men nå åpner vi opp for en dag hvor alle Merida syklister inviteres. Her får du muligheten til å sykle på håndbyggde terrengløyper, lære mer av våre ambassadører.

NÅR: 11. mai
TID: heldagssamling
HVOR: Hoxmark Gård

Merida Terrengsykkelskole for barn

Er du i alderen 12 til 17 år og lyst på en uke med terrengsykling på Skeikampen sommeren 2019? Da må du lese videre! Sommeren 2019 arrangerer vi for 10. gang Merida terrengsykkelskole, 23. – 28. juni 2019. Det blir en spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 12-17 år. Samlingen passer for alle uansett ferdigheter. Vi setter sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

NÅR: 23-28 juni
HVOR: Skeikampen

Mer info og påmelding: https://visitskeikampen.no/arrangementer/merida-terrengsykkelskole-barn/

Merida Terrengsykkelskole for voksne

For fjerde gang arrangerer vi Merida stisykkelcamp for voksne, med Aslak Mørstad som instruktør. Dette passer for deg som vil utvikle deg teknisk som syklist. Oppstart fredag 21. juni kl. 12.00. Avsluttes søndag 23. juni kl. 14.00

NÅR: 21-23 juni
HVOR: Skeikampen

Mer info og påmelding: https://visitskeikampen.no/arrangementer/merida-stisykkelcamp/